Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Alepan edessä puukotettu mies kuoli Vallilassa – poliisi epäilee taposta 14- ja 16-vuotiaita poikia

Poliisi epäilee kolmea poikaa vuonna 2001 syntyneen miehen taposta Vallilassa.

Poliisi kertoo, että hätäkeskukseen tuli lauantaina aamuyöllä noin kello 01 ilmoituksia puukotuksesta Mäkelänkadun ja Päijänteentien risteyksessä olevan Alepan edustalla lähellä Vallilan kirjastoa.

Poliisin saavuttua paikalle tekijät olivat poistuneet.

Uhri toimitettiin kiireellisesti sairaalaan, jossa hän menehtyi saamiinsa vammoihin myöhemmin aamuyöllä.

Poliisi on tavoittanut kaksi epäiltyä lauantain aikana ja toinen heistä on tällä hetkellä pidätettynä. Epäillyt ovat 16- ja 14-vuotiaita.

– Poliisi on tehnyt lauantaina alueella teknistä ja taktista tutkintaa ja muun muassa katsonut alueelta löytyvien valvontakameroiden tallenteita, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jukka Larkio Helsingin poliisilaitoksen tiedotteessa.

Epäillyt tekijät ovat liikkuneet poliisin mukaan ennen tapahtumaa Vallilan alueella viiden hengen seurueessa, josta kaksi osallista on ollut tyttöjä.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisista havainnoista liittyen seurueeseen tai tapahtumiin Alepan edustalla sähköpostitse osoitteeseen vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi.

Huumeklinikan asiakkaat herättävät pelkoa Puu-Vallilassa – koteihin tunkeutuvia varkaita kyttäävä Terttu, 68: "Tilanne on paha"

Varas vei helsinkiläisliikkeestä aamun hämärissä kymppitonnin urheilukellot, ei ehtinyt kauas

Vallilaan tilattu paketti meni Suomenlinnaan – Postilla heti vastaus valmiina

Lidl avaa yli 1000 neliön myymälän keskelle Helsingin trendialuetta – myös Alkoa houkutellaan