Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisi otti kiinni maahantulokiellossa olleet miehet – toinen vaihtanut nimeään jo yhdeksän kertaa

Länsi-Uudenmaan poliisi otti viime viikonloppuna Espoossa kiinni ammattimaisesta myymälävarkaudesta epäiltynä ulkomaalaisen miehen, joka oli maahantulokiellossa ja myös etsintäkuulutettu.

Foliokassin avulla arvokkaita vitamiineja apteekista ja noin 600 euron arvoisen takin sekä muita vaatteita vaateliikkeestä varastanutta miestä epäillään varkaudesta ja maahantulokiellon rikkomisesta.

Mies rikkoi maahantulokieltoa toista kertaa. Hänet oli jo aiemmin määrätty maahantulokieltoon Schengen-alueelle, mutta hän oli kiertänyt kiellon vaihtamalla nimeään kahdesti. Miehestä oli voimassa etsintäkuulutuksia molemmilla aikaisemmilla nimillä.

Etsintäkuulutuksen vuoksi Länsi-Uudenmaan poliisi on ottanut kiinni myös toisen miehen, joka on onnistunut vaihtamaan nimeään kansalliseen passiin peräti yhdeksän kertaa. Mies on tullut Schengen-alueelle uudella passilla välttääkseen kiinnijäämisen. Hän on onnistunut myös saamaan viisumin näihin passeihin.

Molemmat miehet otettiin säilöön maasta poistamista varten, ja heidät käännytetään kotimaahansa.