Kallioon aukesi harvinainen teemaravintola – kuva: valtava seinämaalaus on kunnianosoitus murhatulle räppärille

Vuonna 1997 murhatun The Notorious B.I.G. -räppärin mukaan nimetty Biggie's-baari aukesi perjantaina Hämeentielle.

Loosister-ravintolan vieressä olevassa liiketilassa on toiminut aiemmin muun muassa Punnitse&Säästä-kauppa ja sushiravintola Makoto.

Baarin katseenvangitsija on koko seinän kokoinen maalaus New Yorkissa asuneesta Biggiestä ja Brooklynin sillasta. Maalauksen on tehnyt Jugix2 taiteilijanimellä tunnettu Jukka Metsäaho. Hän on maalannut aiemmin muun muassa Itäväylän Mitä iistimpää, sitä siistimpää -katutaideteoksen.

"Kallion viimeinen kallio" räjäytetään luultua aiemmin – rakennusyhtiö YIT ilahtui naapureiden yllätyspäätöksestä

Ravintola kertoo Helsingin Uutisille olevansa "Suomen ensimmäisimpiä hip hopiin keskittyneitä ravintoloita". Vaikka esimerkiksi Tampereella on toiminut aiemmin Brooklyn Bar, on Kallion Biggies ehdoton harvinaisuus.

Helsingin Uutiset vieraili ravintolassa avajaispäivänä. Musiikkina soi pääasiassa 1990-luvun jenkkiräp. Suomiräppiä ravintolassa ei ainakaan tällä kertaa soitettu lainkaan.

Yrittäjä Shivam Sharma tunnetaan muun muassa Lohjalla toimivasta Monaco-yökerhosta.

Juttua muokattu 7.11. klo 10.55: Yrittäjä ei sanonut, että ravintola on Suomen ensimmäinen hip hop -ravintola, vaan ensimmäisimpiä.

Helsinkiläisten puhetapa on ärsyttänyt jo 1860-luvulta lähtien – tutkija: "Jokainen syntyperäinen helsinkiläinen tunnistaa ilmiön"

Eini Immosen, 33, kivijalkakauppa tarjoaa vaihtoehdon pikamuodille – tämä trendivaate nousi hitiksi

Tv-kokkien perustama ravintola konkurssiin Helsingissä – "Kun tarpeeksi väsyy ja liekki sammuu..."

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut