Vain Elämää -kuvaukset venyivät pikkutunneille – Herra Ylppö: "Meni heittämällä elämän kymmenen parhaan päivän joukkoon..."

Vain Elämää-sarjan tuotantokausi on ollut jälleen menestys. Herra Ylppö (kuvassa kolmas vasemmalta) muistelee, millaista oli kuulla omaa musiikkia muiden artistien esittämänä. Petri Aho / Nelonen Media

Pekka Ruissalo

Muusikko ja laulaja Herra Ylpön päivä nähdään ja kuullaan Nelosen Vain Elämää -ohjelmassa tämän tuotantokauden viimeisenä jaksona.

Tuotantokausi kuvattiin alkukesällä Hirvensalmella, mutta Ylppö muistaa yhä elävästi ne tunteet joita muiden versiot omasta musiikista herättivät.

– Vain Elämää tehdään tuotantona todella tiiviillä aikataululla. Siellä ollaan se kahdeksan päivää, heti aamusta alkaa kamera käydä ja mikki on vieressä ja sitten mennään samalla sapluunalla yön tunneille asti. Jossain vaiheessa alkaa tietysti väsyttääkin. Kiinnostaa, miltä mahtaa näyttää kun Mariskan päivä esitetään: olin silloin aika väsyksissä ja mietin, että mitäköhän tästä mahtaa tulla, Ylppö naurahtaa.

Mariskan päivä on vuorossa perjantaina 20. marraskuuta. Ylpön päivä seuraa 27. marraskuuta.

– Päivähän oli ihan mahtava. Sitä on vaikea edes kuvailla, miltä tuntuu kun siinä käy Arja Koriseva tai Jannika B esittämässä oman version jostain biisistäsi. Kaikki ovat kuitenkin kovia ammattilaisia, jotka olivat valmistautuneet omiin vetoihinsa viimeisen päälle, Ylppö muistelee.

– Ei sellaisesta voi olla huonoa sanottavaa. Istut pöydän päässä, kuuntelet niitä versioita ja juot siinä samalla omaa lempiviiniäsi, ei juuri parempaa voi olla. Meni heittämällä elämäni kymmenen parhaan päivän joukkoon, Ylppö jatkaa .

Herra Ylpöstä kertoi ensin Tamperelainen.

"DJ:lle tuli elämänsä orgasmi" – 35 vuotta sitten helsinkiläisessä yökerhossa todistettiin järisyttävää yllätyskeikkaa: Stadioneita täyttänyt superbändi sai palkaksi kaljaa ja froteepyyhkeitä

Tämä kaikkien aikojen kesäbiisi levytettiin Helsingissä tasan 40 vuotta sitten – nousi suomalaiseksi rock-klassikoksi

Legendaarinen Finnvox-studio kätkee huikean siivun suomalaista musiikkihistoriaa – uusin aluevaltaus osui kultasuoneen

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut