Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisi hakee nyt kolmea uhrin lähellä ollutta – Helsingin ratikkaturman tutkinta etenee

Poliisi pyytää Helsingin Vallilan Mäkelänkadun raitiovaunuonnettomuuden sunnuntaina 15. marraskuuta nähneitä kolmea henkilöä ilmoittautumaan poliisille mahdollisimman nopeasti, kerrotaan Helsingin poliisin tiedotteessa. Kolme henkilöä oli ollut uhrin lähellä onnettomuusaikaan. Onnettomuus tapahtui liikennevalo-ohjatulla suojatiellä, turmassa kuoli alle 15-vuotias lapsi.

– Onnettomuudessa oli osallisena raitiovaunu ja lapsi. Poliisi selvittää perusteellisesti tapahtumien kulkua ja onnettomuuteen johtaneita syitä, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Pekka Korhonen sanoo tiedotteessa.

Poliisi tutkii onnettomuuteen johtaneita syitä. Esitutkinta on vielä kesken, eikä poliisi ota tässä vaiheessa kantaa mahdollisiin rikosnimikkeisiin tai onnettomuuden yksityiskohtiin. Poliisi pyytää tapahtuman nähneitä tai siitä muuten tietäviä ilmoittamaan havaintonsa ja vihjeensä poliisille sähköpostitse analyysi.helsinki(at)poliisi.fi tai 0295 417 931.