Halvasta oluesta tunnettu pubiketju avasi Triplassa – naapuriravintola iski "astetta kovemman tarjouksen"

Syksyllä Triplan kauppakeskuksessa suljetun Pizzariumin tilalle on avattu Bar Pikajuna. Halvasta oluesta tunnettu ketju toimii muun muassa Mikonkadulla.

Vaikka Triplassa hintoja ei ole puristettu niin alas kuin Helsingin keskustassa, maksaa kolmostuoppi silti jopa pari euroa vähemmän kuin viereisissä ravintoloissa.

Neljän desi tuoppi III-olutta maksaa Pikajunassa 4,50 euroa.

–  Nopea vaihtuvuus mahdollistaa maltillisen hintatason pitämisen. Valikoimissa on myös runsaasti erikoisoluita. Valikoimaa laajennetaan kysynnän mukaan, ja esimerkiksi paikallisten pienpanimoiden tuotteita on mahdollista ostaa ravintolasta myös mukaan tuliaisiksi, sanoo Bar Pikajunan ravintolatoiminnasta vastaava Mikko Hammar.

Joko olet juonut? Legendaarinen suomalaisolut palaa Alkoon – hinta halpenee

Noho Partnersin omistama Bar Pikajuna sijaitsee asematasolla Triplan neljännessä kerroksessa. Kilpailu asiakkaista on kovaa. Kun Pikajuna mainostaa 4,50 euroa maksavaa peruslageria, viereinen Signor Smith hehkuttaa 3,90 euroa maksavaa kolmen desin tuopillista käsityöläisolutta.

– Olemme vähän laittaneet astetta kovempia tarjouksia ihan vaan sisäänheittotuotteina näinä vaikeina aikoina. Olemme pitäneet erilaisia tarjouksia ihan Triplan avaamisesta asti, sanoo ravintolapäällikkö Jarkko Mäkelä.

Signor Smithin omistaa Soupster Family.

Asematasolla toimii myös Bar Sieni ja S-ryhmän Ratamo. Bar Sieni kuuluu Suomen Viihderavintolat -yritykseen, jolla on Triplassa useita ravintoloita. Ravintolat ovat käyttäneet sisäänheittotuotteina viinitarjouksia.

–  Omalta osaltamme emme ole tähänkään asti pyrkineet ruokkimaan hinta otaa. Panostamme jatkossakin laatuun ja vaihtuvuuteen. Vallitseva tilanne on verrattavissa hyvinkin paljon menneisiin laskusuhdanteisiin, jotka lähes aina on vaikuttanut ravintoloiden sisäänvetotuotteiden hintatasoon, sanoo Bar Sienen ja Tower-ravintolan ravintolapäällikkö Sami Timonen.

Juttua muokattu: Signor Smithin pieni tuoppi on 0,3-litraa.

HS: Monet baarit jatkavat aukioloaan nyt yökahviloina, joissa "ihmiset juovat limua ympäripäissään"

Uusi kirja paljastaa: Suomalaisen ketjuravintolan tarjoilijoille opetettiin hämmentäviä sääntöjä 1980-luvulla – erityishuomio 20–30-vuotiaissa naisissa

Joko olet juonut? Legendaarinen suomalaisolut palaa Alkoon – hinta halpenee

Joka toinen käännytettiin ravintolan ovelta pois Helsingissä – keskustan "salakapakka" kertoo, mikä tilanne on erityisen paha

”Kuin olisi matkalla Italiassa” – HU:n pizzakisan voittaja kasvoi ketjuksi, tässä on 10 parasta pizzaravintolaa Helsingissä!

Karhunlihaa burgereihin käyttävä ketju laajenee pikavauhtia Helsingissä – toimitusjohtajalla huima suunnitelma ulkomaille avattavista ravintoloista

Triplaa odotettiin vuosi sitten kuumeisesti – tätä mieltä ovat lähistön asukkaat kauppakeskuksesta nyt

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut