Kolme helsinkiläistä yrittäjää teki poliisille tutkintapyynnön kaupungin virkamiehistä – taustalla Vuosaaren saunalautta- ja kelluva kahvila -kiistat

Kaisa Paastela

Kaisa Paastela

Kolme helsinkiläistä saunalauttatoiminnan sekä vuokrausalan yrittäjää on tehnyt poliisille tutkintapyynnön kahdesta Helsingin kaupungin virkamiehestä.

Helsingin Uutiset uutisoi keskiviikkona tapauksesta sekä yrittäjän että kaupungin näkökulmasta sekä myös tietoon tulleista poliisin alustavista selvityksistä aiheesta. Taustalla on viikonloppuna laajasti levinnyt sosiaalisen median kirjoitus kolmikon yritystaipaleen vaikeuksista.

Nyt yrittäjät kertovat tiedotteella, että heidän tekemänsä tutkintapyyntö liittyy lukuisiin eri rikoksiin, joihin muun muassa Helsingin Saunalautta Oy epäilee kyseisten virkamiesten syyllistyneen toiminnassaan heitä kohtaan.

Asia on saanut viime päivinä runsasta julkisuutta. Tutkintapyynnön jättäjien tietoon on tullut myös heitä vastaan esitettyjä negatiivisia väitteitä ja syytteitä. He kiistävät kaikki tällaiset syytökset perusteettomina.

Kova väite Helsingin virkamiehistä – Yrittäjä HU:lle: "Minulla on puheluäänite, jossa vihjataan..."

Poliisi aloitti selvityksen Vuosaaren saunalauttayrittäjän rajun Facebook-kirjoituksen pohjalta – "Aika voimakkaasti asiat tuotu esille"

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut