Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Nyt loppui taiteen tuijottelu – museot laittavat ovet säppiin – myös tietyt Finnkinon leffateatterit kiinni

Kansallisgalleria sulkee Ateneumin, Kiasman ja Sinebrychoffin taidemuseot koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Kyseiset taidemuseot ovat suljettuina yleisöltä 30. marraskuuta alkaen. Taidemuseot ovat kiinni 20. joulukuuta asti. Museot toivottavat taiteen ystävät tervetulleiksi takaisin museoihin niin pian kuin se on jälleen mahdollista.

Uusimpien viranomaismääräysten vuoksi myös Finnkino lopettaa elokuvanäytökset pääkaupunkiseudulla sijaitsevissa teattereissa (Tennispalatsi, Kinopalatsi, Itis, Maxim, Omena, Sello ja Flamingo) 30. marraskuuta–18. joulukuuta. Lahden Kuvapalatsissa rajoitus on voimassa 30. marraskuuta–14. joulukuuta. Teattereiden myymälät palvelevat asiakkaita toistaiseksi rajoitetuin aukioloajoin. Elokuvateatterit muilla paikkakunnilla jatkavat toimintaansa paikallisten viranomaismääräysten ja Finnkinon Turvallisesti yhdessä -toimenpiteiden mukaisesti.

– Olemme valmiita avaamaan teatterit heti kun se vain suinkin on mahdollista. Toivomme, että näillä rajoitustoimenpiteillä on riittävä vaikutus, jotta saisimme nyt suljettavat teatterit avattua uudestaan jouluksi, kertoo Finnkinon kaupallinen johtaja Hannele Wolf-Mannila tiedotteessa.

Kaikkien 30. marraskuuta–31. joulukuuta umpeutuvien sarjalippujen voimassaoloaikaa jatketaan 31. tammikuuta 2021 asti. Muutos toteutetaan automaattisesti eikä vaadi Finnkinon asiakkailta toimenpiteitä.

Helsingin Kaupunginteatterin yt-neuvottelut voivat johtaa koko henkilöstön lomautuksiin

Tuomaan Markkinoiden perumisesta kovat tappiot tapahtuman järjestäjälle – "Koviten se iskee silti kauppiaisiin ja ravintoloihin"

Koronarajoitusten epäreiluus turhauttaa kulttuuritoimijoita: "Ihmiset saavat edelleen kokoontua, kunhan siellä ei esitetä tai pelata mitään", tiivistää viulisti Jaakko Kuusisto

Teatterit sulkevat oviaan maanantaina, viikonloppuna vielä esityksiä – Finnkinolta 20 hengen rajoitus pk-seudun leffateattereihin

Hus-johtajaylilääkäri varoittaa: Suuria määriä koronapotilaita ei ehkä pystytä hoitamaan nykylain sallimilla keinoilla

Pääkaupunkiseudulla pitäisi puolittaa tämänhetkinen liikkuminen, sanoo Husin johtajaylilääkäri – "Tartunnan voi saada tänä päivänä mistä vain"

Sisäharrastukset keskeytetään myös lapsilta, kirjastoja ei suljetakaan täysin – Pääkaupunkiseudun uudet rajoitukset "laittavat tauolle tavanomaisen elämän, mutta se on niiden tehtäväkin", sanoo Jan Vapaavuori

Kurlausnäyte haastaa tikulla tökkimisen koronatestissä – "Testaukseen haetaan noin 2 000 osallistujaa"