Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kaisaniemen koulun oppilaat sävelsivät, sanoittivat, lauloivat ja soittivat levyllisen ilmastonmuutokseen liittyviä kappaleita

Kaisaniemen koulun 5. musiikkiluokan oppilaat ovat säveltäneet ja sanoittaneet levyllisen ilmastonmuutos- ja ympäristöaiheisia lauluja. Levy julkaistaan perjantaina 11. joulukuuta.

Kaisaniemen ala-asteella on useina vuosina äänitetty ammattilaisvoimin tuotettuja studioalbumeja. Tänä vuonna aiheeksi valikoitui ympäristöteema. Levy on musiikkiluokan konkreettinen taideteko ympäristön hyväksi.

Luokalla on 28 oppilasta, jotka ovat itse sanoittaneet ja säveltäneet kaikki kappaleet. He myös soittavat ja laulavat kaiken, mikä kuuluu levyllä.

Säveltäjä-sovittaja-muusikko Mikko Pettinen on loihtinut kappaleiden sovituksiin monenlaisia musiikkityylejä popista ja rockista reggaehen sekä kansanmusiikista selloheavyyn. Rumpu- ja kehorytmiikkaosuudet on sovittanut muusikko-pedagogi Pekka Saarikorpi.