Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suuret katutyöt alkavat tammikuussa Kalliossa ja Töölössä – "Hidasta ja riskialtista"

Kalliossa ja Töölössä alkaa 11. tammikuuta suuri katutyö, joka ulottuu kolmelle eri kadulle raitiolinja 8:n reitillä. Kasin katutöiksi nimetyn Caloniuksen-, Runebergin- ja Helsinginkadun peruskorjauksen alkuvaiheessa raitiovaunut ja bussit kulkevat normaalisti.nimihir

Työt alkavat Caloniuksenkadulla sekä Kalliossa Kaarlenkadulla ja Helsinginkadulla.

Ensimmäiseksi uusitaan vesijohtoja ja viemäreitä pienillä työmaa-alueilla.

– Vesihuoltolinjojen uusiminen on hidasta ja riskialtista työtä, sillä maan alla voi tulla vastaan yllätyksiä. Tämän vuoksi on järkevää edetä pienissä pätkissä, jolloin asukkaita ja liikennettä häiritään mahdollisimman vähän, toteaa pääurakoitsija Louhintahiekka Oy:n projektipäällikkö Jyrki Vainionpää kaupungin tiedotteessa.

Runeberginkadun urakka-alueella työ alkaa keväällä.

Keväällä työmaa-alueet laajenevat kaupungin mukaan huomattavasti. Tällöin raitioliikenteeseen on tulossa mittavia poikkeusjärjestelyjä. Niistä kaupunki tiedottaa tarkemmin myöhemmin.

Katutyö valmistuu suunnitelman mukaan vuonna 2022.

65-kirjaiminen nimihirviö ristittiin uudelleen Helsingissä – kaupunkilaisten napakka ehdotus voitti

Kantakaupungissa on alue, jonne syntyy nyt harvinaisen paljon uudisasuntoja – "Halutaan vähän jotain muuta kuin perusarkkitehtuuria"

"Joissain tilanteissa jopa vaarallinen ratkaisu" – Helsinki vähentää suojateitä ratikkareiteiltä: Jalankulkija saa ylittää, mutta väistää ratikkaa

Kerrankin näin päin: katutyö Helsingin keskustassa valmistuu yli puoli vuotta etuajassa – "Leudot talvet eivät selitä aikataulun alittumista"