Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijoilla selvä mielipide pikaruokajättien ykkösestä – "Vie kilpailijoita kuin majoneesiin tuhriintunutta servettiä"

Helsingin paras hampurilainen 2020 -äänestys on kerännyt ensimmäisen viikon aikana yli 7000 ääntä ja rikkonut kaikki aiemmat ennätykset.

Helsingin Uutiset etsi aiemmin tänä vuonna stadin parasta kebabia ja pizzaa. Molempiin äänestyksiin tuli reilut 6000 ääntä.

Hampurilais-äänestys jatkuu vielä 9. joulukuuta saakka.

HU:n toimitus laati burger-äänestystä varten 30 ravintolan listan mielenkiintoisimmista ravintoloista. Omaa suosikkia on voinut äänestää myös listan ulkopuolelta.

Mustina hevosina ääniä ovat saaneet muun muassa erilaiset ruokarekat, kuten Buli Foodtruck. Perinteiset pikaruokaketjut ovat saaneet muutamia kymmeniä ääniä.

Näistä kärkipaikkaa piti kuluneella viikolla Hesburger.

– Hinta-laatusuhteeltaan ylivoimainen, joka vie kilpailijoita kuin majoneesiin tuhriintunutta servettiä. Tarjolla hyviä kasvisvaihtoehtoja ja kunnioittaa hampurilaisten kultaista perinnettä: halpaa, hyvää katuruokaa, jonka voi syödä vaikka seisaaltaan ja käsin.

Myös Burger Kingiä kehutaan hintansa puolesta.

– Ihan paras ja oikean hintainen. Olen syönyt noita 30 euron burgereita, eivätkä ne ole pärjänneet 5 euron Whopperille, sanoo yksi äänestäjä.

– Näitä on muuallakin kuin Helsingin keskustassa. Erinomainen hinta-laatusuhde, sanoo toinen.

McDonalds on saanut "kolmesta suuresta" vähiten ääniä.

– Bic Mac on tasapainoinen, maukas ja tasalaatuinen. Kaiken lisäksi ylivoimainen hinta-laatusuhde.

Perinteisistä grillikioskeista eniten ääniä on saanut Jaskan Grilli.

– Aivan omaa luokkaansa. Perinteistä stadilaista snagaria todella laadukkaasti. Kuten viimeiset 25 vuotta joina olen Jaskalla asioinut. Mikään jenkki-burgeri ei vedä tälle vertoja, koskaan! äänestykseen osallistunut kanta-asiakas toteaa.