Kuva: Koronarajoitukset lensivät romukoppaan Kalliossa – "Näkee sen, ettei ole parempaa tekemistä"

Tekojääkentät ovat likipitäen ainoita harrastusmahdollisuuksia tällä hetkellä tavallisen ulkoilun lisäksi, kun kaikki toiminnot on suljettu. Tämä onkin näkynyt kävijäryntäyksinä luistelukentille eri puolilla.

Helsingin Uutisten lukija ihmetteli viikonlopun väkimääriä Brahenkentällä Alppiharjussa.

– Ajoin Brahenkentän ohi ja huomasin aikamoisen väkiletkan jonottamassa pääsyä luistelemaan. Aikasemmin jono ylettyi läheiselle kebab-pizzerialle asti.

– Tässä näkee väliinpitämättömän käytöksen ja seurauksen siitä, kun on ilmaiset sisäänpääsyt. Sekä sen, että ihmisillä ei ole parempaa tekemistä ja turhautuneisuus näkyy. Kenttäkin oli pullollaan. Koronarajoitukset lensivät romukoppaan, kertoo kuvan lähettänyt lukija.

Kaupunki tarjoaa tänä talvikautena ensimmäistä kertaa ilmaisen sisäänpääsyn tekojääkentille.

Kävijämääriä rajoitetaan koronatilanteen takia, esimerkiksi Bragulla saa kaupungin verkkosivujen mukaan maksimissaan olla 150 henkilöä kerrallaan.

Husin selvitys: Jopa riskiryhmäläiset liikkuvat yhä huolettomasti, vaikka pitävät koronarajoituksia tärkeinä

Kontulan täpötäysissä baareissa nauretaan turvaväleille ja annetaan poskisuudelmia – yrittäjä: "Humalassa olevia asiakkaita on vaikea saada paikoilleen"

Pääkaupunkiseudun koronanyrkki: Rajoitukset jatkuvat joulun ja uudenvuoden yli – "Lasten siirtäminen etäopetukseen tulee olla viimesijainen keino"

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut