Kärkkäinen pyrkii keskustan pormestariehdokkaaksi Helsingissä

Erityisavustaja Eeva Kärkkäinen, 31, pyrkii Helsingin keskustan pormestariehdokkaaksi. Kärkkäisen mielestä Helsingin kaupunginvaltuusto kaipaa keskustalaista linjaa: helsinkiläisten hyvän arjen, työn ja yrittäjyyden sekä lähiluonnon puolustamista.

– Näissä asioissa Helsingin valtapuolueet eivät ole onnistuneet. Tuoreet päätökset leikkauksista koulutukseen sekä kotihoidontuen Helsinki-lisään ovat osoitus valtapuolueiden vieraantumisesta perheiden ja koulujen arjesta. Perheet tarvitsevat monimuotoisia lapsenhoidon mahdollisuuksia ja lapset ja nuoret riittävää tukea koulunkäyntiin, Kärkkäinen toteaa tiedotteessa.

Hän korostaa, että Helsingin taloudesta voidaan pitää vastuullisesti huolta myös ilman näitä leikkauksia.

Kärkkäinen on valmistunut valtiotieteiden maisteriksi Helsingin yliopistosta ja valtiotieteiden kandidaatiksi Uppsalan yliopistosta Ruotsista. Hän työskentelee tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikon erityisavustajana ja on aiemmin toiminut muun muassa pääministeri Juha Sipilän erityisavustajana ja politiikan toimittajana. Kärkkäinen on keskustan varajäsen Helsingin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnassa.

Keskusta valitsee pormestariehdokkaansa 22.12.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut