Osa Helsingin palomiehistä saa koronasatasen – "Perusteena venyminen eturintamalla"

Osa Helsingin palomiehistä saa rahallisen kiitoksen työstään korona-aikana. Helsingin palohenkilöstö ry maksaa aktiivijäsenilleen "Korona-satasen" eli 100 euron jäsenmaksupalautuksen.

–  Perusteena on henkilöstön venyminen eturintamalla ensihoidossa ja pelastustehtävillä haastavana korona-vuonna. Haluamme tällä tavalla huomioida jäsenistöämme hyvin tehdystä työstä poikkeusoloissa ja joustoista kapeilla vahvuuksilla kevään koronapandemian alusta alkaen, sanoo yhdistyksen varapuheenjohtaja Jon Poulsen.

Helsinkiläisten palomiesten etuja valvovassa yhdistyksessä on 360 aktiivijäsentä.

Poulsen sanoo, että Helsingissä palomiehet pyörittävät pääosin kiireellistä ensihoitoa.

–  Meillä valtaosa palomiehistä on noin 40 prosenttia työajasta ambulanssissa.

Poulsenin mukaan henkilöstö on omaksunut uudet koronaviruksen aiheuttamat muutokset toiminnassa ja noudattanut korkeaa hygieniatasoa työssään.

– Henkilöstössä todettujen tartuntojen määrä on myös pysynyt jopa poikkeuksellisen alhaisena, mikä osoittaa henkilöstön toimineen vastuullisesti myös vapaa-aikanaan.

Oikaisu 18.12: Jutussa ja otsikossa mainittu koronasatanen koskee vain Helsingin palohenkilöstön ry:n aktiivijäseniä, ei kaikkia Helsingin palomiehiä.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut