Poliisi perää malttia Koskelan murhan ympärillä pyörivään huhumyllyyn – Huolestunut huoltaja otti yhteyttä poliisiin kun lapsen tietoja jaettiin somessa

Koskelan sairaala-alueelta löytyi viime viikon maanantaina 16-vuotias poika murhattuna. Myös epäillyt kolme tekijää ovat 16-vuotiaita. Arkisto/Päivi Tuovinen
Kaisa Paastela

Kaisa Paastela

Poliisi jatkaa Koskelassa tapahtuneen henkirikoksen tutkintaa muun muassa murhasta epäiltyjen kuulusteluilla. Tässä vaiheessa poliisille ei ole selvinnyt mitään sellaista uutta tietoa, josta voisi tutkinnan tässä vaiheessa tiedottaa.

Kolmea 16-vuotiasta epäillään Helsingissä samanikäisen pojan murhasta – sivullinen yritti mahdollisesti puuttua tilanteeseen, uhri löytyi vasta 3 päivän kuluttua

Poliisilta on tiedusteltu esimerkiksi yksityiskohtia ruumiin löytymiseen liittyen. Poliisi ei kuitenkaan voi tässä vaiheessa kommentoida tällaisia yksityiskohtia, koska se voisi vaarantaa keskeneräisen tutkinnan.

Poliisilta on myös kysytty, ilmoittiko joku epäiltyjen vanhemmista asiasta poliisille. Ruumiin löysi rakennusmies, mutta samana päivänä vain pari tuntia tämän jälkeen yhden epäillyn huoltaja oli yhteydessä poliisiin.

Poliisi kertoo kylmäävistä yksityiskohdista 16-vuotiaan henkirikoksessa: "Uhria on pidetty kaverina, mutta samaan aikaan kiusattu" – Koskelan murhan uhriin kohdistettiin pitkäkestoista, voimakasta ja osin nöyryyttävää väkivaltaa

Erään nuoren henkilön huolestunut huoltaja on ollut yhteydessä poliisiin ja kertonut, että sosiaalisessa mediassa väitetään, että hänen lapsensa olisi epäiltynä murhasta sekä jaetaan lapsen tietoja, vaikka kyseinen nuori ei ole epäiltynä rikoksesta. Poliisi muistuttaa, että perättömiä huhuja tai esimerkiksi henkilötietoja levittävä voi syyllistyä rikokseen.

Synttärijuhlien karmea loppu – Tällainen on alue, jossa 16-vuotiaan raaka murha tapahtui

Tutkintaa mahdollisesti edistävät tiedot voi ilmoittaa Helsingin poliisin nuorisoryhmälle joko sähköpostitse nuorisoryhma.helsinki@poliisi.fi tai soittamalla virka-aikana numeroon 029 547 1200.

Kolme 16-vuotiasta vangittiin murhasta epäiltyinä, kuulusteluja jatketaan lähipäivinä

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut