Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin ydinkeskustaan 6 uutta ravintolaa – nämä liikkeet aukeavat Kaivopihalle tiistaina

Helsingin ydinkeskusta saa tiistaina tukun uusia yrityksiä, kun remontissa uudistuneen Kaivopihan liikkeet aukeavat 15. joulukuuta kello 10.30.

Kaivopihan omistavan Ylvan mukaan Vanhan ylioppilastalon viereen on haluttu toimijoita, joita "jokaisesta kehäalueen ostoskeskuksesta ei löydy."

Uusina ravintoloina Kaivopihalla aloittavat latino-bistro Platito, malesialaista katuruokaa tarjoileva Street Canteen, Bites Burgers, olutta ja ruokaa yhdistelevä Fat Lizard, Grind Coffee & Wine ja Ruosniemen Panimon Taproom. Uusia liikkeitä ovat Ruohonjuuri ja Formal Friday.

Vanhoista yrityksistä palvelua jatkavat Clas Ohlson, DNA, Dubliner, Feel Vegas, Fotoyks, Haircare, Huawei, Kaivopihan suutari, Kilroy, L’occitane, Luckiefun, Lush, Meli Bakery, Milliklubi, Pickwick Pub, Praha, Reel one, Silmäasema, Subway, UniCafe, Yliopiston Apteekki ja Zetor.

– On ilo tuoda jotain uutta Helsingin keskustaan ja samalla vahvistaa kantakaupungin elämys- ja palvelutarjontaa. Ravintolatarjontamme on yhdistelmä pienpanimotuotteita, kiinnostavia uutuuksia ja paikallisia toimijoita. Myös myymälävalikoimassa on keskitytty vastuullisiin toimijoihin, joilla on vastaukset kaupunkilaisten toiveisiin ja tarpeisiin hyvin hallussa, kertoo Ylvan kiinteistöjohtaja Ville Vaarala tiedotteessa

Ylva kertoo, ettei Kaivopihan avautumisen yhteydessä järjestetä isoja avajaisia.

Kanrestan luoma Helsinger-businesshouse avaa ovensa myöhemmin keväällä, kun kellarikerroksen remontti valmistuu. Viimeistely vaiheessa olevat Citytalon julkisivu ja Kaivopihan ulkoportaat valmistuvat alkuvuodesta, Ylva kertoo.

Ylvan omistaa Helsingin yliopiston ylioppilaskunta.