Perussuomalaisten Mari Rantanen hämmästelee veteraaneihin osuvaa some-kirjoittelua HU:ssa – "Vieroksun kovasti ajatusta"

Perussuomalaisten kansanedustaja Mari Rantanen ihmettelee Helsingin Uutisten kolumnissa, miksi sosiaalisessa mediassa on toivottu "ettei itsenäisyyspäivänä muisteltaisi veteraaneja, kotirintamaa ja sotaa vaan puhuttaisiin monimuotoisesta ja globaalista maailmasta.

– Näkyipä joku sellainenkin twiitti olevan, ettei Suomi ole koskaan ollut vain suomalaisten maa. Vieroksun kovasti ajatusta, etteivät suomalaiset muistelisi heitä, joita kuitenkin saamme kiittää siitä, että meillä on itsenäinen maa. Olemme pieni vähemmistökansa, jonka kieltä, kulttuuria ja perinteitä tulee ylläpitää kaikin keinoin. Terve kansallinen itsetunto ei nimittäin ole keneltäkään pois, vaan edesauttaa toimimisessa monimutkaisessa maailmassa muiden kanssa, Rantanen sanoo.

Lue koko kolumni tästä!

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut