Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Harry Harkimolta rajua kritiikkiä vihreille HU:ssa ”Eliitti elää toisin kuin opettaa"

– Eikö tämän fanaattisen porukan härskiydellä ole mitään rajaa, kansanedustaja Harry Harkimo kritisoi vihreiden toimintaa Helsingin Uutisten kolumnissa.

Hän kutsuu ulkoministeri Pekka Haavistoon (vihr.) kohdistuneiden rikosepäilyjen seurauksia "julmetuksi viherpesuksi". Kyse oli Al-Holin leirin suomalaislasten palauttamisesta Suomeen.

– Haavisto ei ollut kiiluvasilmäisten vihreiden mielestä tehnyt yhtään mitään laitonta, kun oli kaikin keinoin yrittänyt pelastaa viattomia suomalaislapsia. Vihreät ovat omasta mielestään arvostelun ja jopa lakien yläpuolella. Näytöksi sopii vaikka se, että Haavisto äänesti luottamuksesta itseään, mikä on moraalisesti väärin, Harkimo kirjoittaa.

Harkimo moittii vihreitä, koska hänen mukaansa vihreät piti oppositiossa kovaa meteliä poliittisista virkanimityksistä, "mutta hallituksessa ja vallassa he ajavat sumeilematta omia etujaan."

Harry Harkimo Helsingin Uutisissa: "On surullista seurata Jan Vapaavuoren ja Sanna Marinin miekkailua julkisuudessa"

– Vihreä eliitti elää toisin kuin opettaa. He vastustavat kaikin voimin yksityisautoilua, mutta ajavat eniten takseilla eduskunnassa. He eivät lentele turhaan lentokoneilla, mutta some-kuvia tulee lomakohteista ympäri maailmaa. Puheenjohtaja, köyhyystutkija Maria Ohisalo osti satojen tuhansien sijoitusasunnon, mutta leikkasi juuri kaupunginvaltuustossa lapsiperheiltä Helsinki-lisän.”

Lue koko kolumni tästä!

Eikö fanaattisen porukan härskiydellä ole mitään rajaa?