Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Joko kävit katsomassa? Jättimäinen kuvio ilmestyi tyhjäksi jääneen hotellin ikkunoihin Helsingissä –  näin pitkään se ilahduttaa kaupunkilaisia

Joulukuun ajan Triplan Sokos-hotellin ikkunoihin syttyneet värikkäät joulukalenterin valot ovat herättäneet Helsingissä paljon ihastusta.

Valon määrä kaksinkertaistui viikonloppuna, kun joulukalenterin viereen ilmestyi 9-kerrosta korkea jättisydän. Kuvio muodostuu 22 hotellihuoneen ikkunasta.

Edellisen kerran vastaava sydän oli hotellin ikkunoissa keväällä ja kesällä, kun hotelli oli koronan takia suljettuna kolme kuukautta. Nyt hotelli on suljettuna joulutauon ajan ja avataan maanantaina 28. joulukuuta.

– Ajatuksena on kevään tavoin ilahduttaa kaupunkilaisia ja tuoda valoa ja hyvää mieltä tähän pimeään aikaan. Sydän ja kalenteri palavat 28. joulukuuta saakka. Päätimme että joka kerta kun hotelli suljetaan, toteutamme jonkun ilahduttavan valokuvion, toiveena tietysti on ettei sulkemisia tulisi, hotellinjohtaja Hanna Riihimäki sanoo Helsingin Uutisille.

Suosittu keikkapaikka pahoissa talousvaikeuksissa Helsingissä: ravintola suljettiin yllättäen ja työntekijöitä irtisanottiin – "Päätös oudoksutti"

Halvasta oluesta tunnettu pubiketju avasi Triplassa – naapuriravintola iski "astetta kovemman tarjouksen"

Jennalta tärkeä vinkki joulusiivoukseen – puhdista myös tämä usein unohdettu paikka

Helsinkiläisen eläinkaupan harvinaisuus näyttää tosielämän Pokemonilta – sitä käydään valokuvaamassa päivittäin: "Ihmiset ovat haltioissaan"

Triplaa odotettiin vuosi sitten kuumeisesti – tätä mieltä ovat lähistön asukkaat kauppakeskuksesta nyt

Tuttu ilmiö toistui kauppakeskuksessa: Ravintola laittoi lapun luukulle, tilalle hampurilaisia – "Kysyntä on räjähtänyt"

Kauppakeskuksen 400 asuntoa valmistuivat etuajassa Helsingissä – tämän verran täytyy pulittaa 11. kerroksen kaksiosta