Joko kävit katsomassa? Jättimäinen kuvio ilmestyi tyhjäksi jääneen hotellin ikkunoihin Helsingissä –  näin pitkään se ilahduttaa kaupunkilaisia

Triplan hotellin ikkunoissa on ollut tänä vuonna värikäs joulukalenteri. Viime viikonloppuna vasemmalle puolelle ilmestyi myös 22 ikkunasta tehty jättisydän. Aapo Siippainen
Aapo Siippainen

Aapo Siippainen

Joulukuun ajan Triplan Sokos-hotellin ikkunoihin syttyneet värikkäät joulukalenterin valot ovat herättäneet Helsingissä paljon ihastusta.

Valon määrä kaksinkertaistui viikonloppuna, kun joulukalenterin viereen ilmestyi 9-kerrosta korkea jättisydän. Kuvio muodostuu 22 hotellihuoneen ikkunasta.

Edellisen kerran vastaava sydän oli hotellin ikkunoissa keväällä ja kesällä, kun hotelli oli koronan takia suljettuna kolme kuukautta. Nyt hotelli on suljettuna joulutauon ajan ja avataan maanantaina 28. joulukuuta.

– Ajatuksena on kevään tavoin ilahduttaa kaupunkilaisia ja tuoda valoa ja hyvää mieltä tähän pimeään aikaan. Sydän ja kalenteri palavat 28. joulukuuta saakka. Päätimme että joka kerta kun hotelli suljetaan, toteutamme jonkun ilahduttavan valokuvion, toiveena tietysti on ettei sulkemisia tulisi, hotellinjohtaja Hanna Riihimäki sanoo Helsingin Uutisille.

Viime keväänä hotellin ikkunoissa oli sydämen lisäksi myös koronasymboliksi noussut nallekarhu. Aapo Siippainen

Suosittu keikkapaikka pahoissa talousvaikeuksissa Helsingissä: ravintola suljettiin yllättäen ja työntekijöitä irtisanottiin – "Päätös oudoksutti"

Halvasta oluesta tunnettu pubiketju avasi Triplassa – naapuriravintola iski "astetta kovemman tarjouksen"

Jennalta tärkeä vinkki joulusiivoukseen – puhdista myös tämä usein unohdettu paikka

Helsinkiläisen eläinkaupan harvinaisuus näyttää tosielämän Pokemonilta – sitä käydään valokuvaamassa päivittäin: "Ihmiset ovat haltioissaan"

Triplaa odotettiin vuosi sitten kuumeisesti – tätä mieltä ovat lähistön asukkaat kauppakeskuksesta nyt

Tuttu ilmiö toistui kauppakeskuksessa: Ravintola laittoi lapun luukulle, tilalle hampurilaisia – "Kysyntä on räjähtänyt"

Kauppakeskuksen 400 asuntoa valmistuivat etuajassa Helsingissä – tämän verran täytyy pulittaa 11. kerroksen kaksiosta

Kommentoi

Mainos: Helsingin Uutiset

Pääkaupungin keskusta on edelleen the place to be – katso tästä ytimen tarjonta

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut