Tunnettu kahvilaketju tekee paluun Lauttasaareen – myös muita uudistuksia alueen palveluissa

Fazer Café -ketju avaa kahvilan Lauttasaareen entisen Picnicin paikalle 23. joulukuuta.

Aamulla kahvilassa voi kerätä aamiaisen erilaisista pienistä annoksista, lounaalla on keittoa ja muun muassa pariloituja toasteja. Juhlaan löytyy Fazerin täytekakkuja ja arkea voi piristää erilaisilla kahvileivillä, kuten Fazer Aito -kaurajuomaan leivotuilla pistaasikierteillä.

– Fazer palaa Lauttasaareen yli 30 vuoden tauon jälkeen ja meidät on jo nyt otettu todella lämpimästi vastaan. Toivomme että tästä tulee kaikkien saarella asuvien ja siellä vierailevien kohtaamispaikka, toteaa tiedotteessa Fazer Retailin Suomen toimitusjohtaja Miika Kostilainen.

Lauttasaaren kahvila on 14. Fazer Cafe Suomessa ja jo toinen tänä vuonna avattu kahvila.

Fazerin kahvilaliiketoiminta alkoi vuonna 1891 Helsingin Kluuvikadulla. Uusi kahvila sijaitsee osoitteessa Lauttasaarentie 29.

Uudistuksia on tulossa myös Lauttasaaren kartanon pihapiirin Punaisessa huvilassa sijaitsevaan Koneen Säätiön kahvila Puhuriin. Toiminnasta vastannut Erikoisjoukko Oy:n kokoonpano on luopuu kahvilaliiketoiminnasta äskettäin.

Vuodenvaihteessa kahvilassa tehdään remonttia, jonka jälkeen ovet avautuvat tammikuun puolivälissä uuden yrittäjän voimin. Koneen Säätiö sanoo julkistavansa uuden yrittäjän ennen joulua. Puhuri on toiminut työoppimisympäristönä kehitysvammaisille Helsingin lyhytaikaiskoti ja työpaja Lyhty ry:n kautta, joka tekee yhteistyötä Erikoisjoukko Oy:n kanssa.

Koneen Säätiö jatkaa työpajatoimintaa Lyhty ry:n kanssa.

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut