Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tämä pizza on tilatuin annos lähes kaikissa Helsingin kaupunginosissa – harvinainen poikkeus löytyy Itä-Helsingistä

Ravintolat: Yksi kaupunginosa yllätti, kun HU selvitti suosituimpia ruokatilauksia.

Helsinkiläiset rakastavat pizzaa. Ruoankuljetuspalvelu Foodoran mukaan fantasiapizza on suosituin tilaus lähes jokaisessa kaupunginosassa. Vain Jollaksessa ykkössijalle kiilaa kebab ranskalaisilla.

Fantasian lisäksi top 10 -listalla on useimmissa kaupunginosissa kinkkua, ananasta ja aurajuustoa sisältävä americano sekä smetanapizza.

Helsingin Uutiset pyysi ruoankuljetuspalvelu Foodoralta arviota, mitä syödään eri puolilla stadia.

– Merkittävin havaintomme on se, että erot tilauksissa ovat jopa yllättävän pieniä, viestintäjohtaja Outi Sjöman vastaa.

Eiralaiset ovat hampurilaisten ystäviä. Etelässä top 10 -listalle mahtuu peräti kolme eri hampurilaisannosta, joista suosituin on juustohampurilainen.

”Kuin olisi matkalla Italiassa” – HU:n pizzakisan voittaja kasvoi ketjuksi, tässä on 10 parasta pizzaravintolaa Helsingissä!

Kalliossa nautitaan etnisistä makuelämyksistä. Kolmanneksi tilatuin annos on intialaisherkku butter chicken.

Töölöläiset pitävät meksikolaisesta ruoasta muita helsinkiläisiä enemmän. Erilaiset tacoannokset nousevat listalla korkeille sijoille. Suosikkitäyte näyttää olevan katkarapu.

Kontulassa pidetään kasvisruoasta ja sushista. Kontula on Foodoran tarkastelussa ainoa kaupunginosa, jossa top 10 -listalle yltävät sushilajitelma ja kasvishampurilainen.

Jollas on todellakin ainoa kaupunginosa, jossa ykkönen on jokin muu kuin fantasiapizza. Lapsiperheiden suosiossa oleva asuinalue on ainoa, jossa top 10 -listalle pääsee lasten pizza.

"Täydellinen makuräjähdys!" –  Helsingin paras burger-ravintola sai lukijoilta äänivyöryn, katso tästä 10 parhaan lista

Munkkiniemessä maistuu pannupizza, sillä siellä viidenneksi suosituin annos on pepperonitäytteinen pannupizza. Missään muussa kaupunginosassa pannupizza ei yllä kärkikymmenikköön. Lisäksi Munkkiniemi on ainoa kaupunginosa, jossa jälkiruoka – suklaajäätelöannos – on tilatuimman kymmenen annoksen joukossa.

Puistola on Helsingin pizzakaupunginosa, sillä siellä top 10 -listalle mahtuu peräti viisi erilaista pizzaa. Fantasian lisäksi puistolalaisille maistuvat americano-, julia-, hawai- ja salamipizza.

Ingressiä muokattu 29.12.2020.

Ruokalähettifirman pomolta rohkea ennustus: Tästä kaikkien tuntemasta annoksesta voisi tulla hitti – "Toistaiseksi harva ravintola valmistaa"

Helsinkiin perustetaan uusia ravintoloita nyt hurjalla tahdilla – nämä 2 trendialuetta ovat kasvun kärjessä

Lukijoilla selvä mielipide pikaruokajättien ykkösestä – "Vie kilpailijoita kuin majoneesiin tuhriintunutta servettiä"

S-marketissa työskentelevä Janica leipoo hittituotteen käsin – "Ihmiset eivät vieläkään usko sitä"