Tamperelaisen panimon "näyteikkuna" avattiin Helsingin keskustaan – "Afterworkista odotetaan isoa menestystä"

Kossuvissystä uusi hitti? Eihän sitä sillä nimellä saa kutsua, koska juoma on lantrattu Pyynikin panimon ihka omista tisleistä. Virallisesti se on Nordic Hard Seltzer ja makuna esimerkiksi puolukka sitten, kun se tulee hanaan.

Varmin paikka missä sitä voi nyt maistaa on Kiina. Sinne lähti juuri satsi Pyynikin Brewing Companyn maistelupaketteja: oluita, lonkeroita ja limuja.

Kuin vaivihkaa panimon taproom – suomeksi kai hanamesta – on avattu Eteläesplanadille. Liki 1 500 panimon osakasta pääkaupunkiseudulla plus suuri yleisö saavat odottaa koronan jälkeisiä virallisia avajaisia ja isoja bileitä.

– NoHo on operoinut paikan pitkälle. Itse ei ole tarvinnut olla remontoimassa, olutmestari Tuomas Pere kertoo ja huoahtaa, että hyvä kun päästiin avaamaan hiljaisesti ja harjoittelemaan.

K-kaupan Kati latasi hyllynpäätyyn 39,99 euroa maksavia olutpulloja – "Innokas kokeilemaan kaikkea uutta"

Jättipizzoista ja litran tuopeista tunnettu Sivuraide-ravintola joutuu sulkemaan: edessä muutto – "Asiakkaat surevat"

Ruokapuolikin on vielä vaatimaton – lähinnä tapaksia. Hanoja on 20. Kaikkia ei ole otettu käyttöön. Hanoihin tulee myös vierailijoita ja ruoka tehdään yhdessä viereisen Pihkan keittiön kanssa.

– Hanoihin tulee omien oluiden lisäksi mielenkiintoisia tuotteita. Myös NoHo:lta tulee esityksiä. Meille tämä on näyteikkuna Helsingissä. Lisäksi tisleemme pääsevät esiin.

– Afterworkista odotetaan sitten joskus isoa menestystä, Pere toteaa.

Entuudestaan Pyynikin Brewing Companylla on oma hanamesta kotikaupungissaan Tampereella.

Pyynikin Brewhouse -panimoravintolan se avasi Tampereen keskustaan niin ikään yhdessä NoHo Partnersin kanssa kolme vuotta sitten.

Helsingin ydinkeskustaan 6 uutta ravintolaa – nämä liikkeet aukeavat Kaivopihalle tiistaina

Lähes Tammerkosken rannalla Verkatehtaankadulla entisessä tehtaan konttorissa sijaitseva ravintola on valittu kaksi kertaa kaupunkilehti Tamperelaisen lukijaäänestyksessä kaupungin parhaaksi olutravintolaksi.

Itse panimo sijaitsee Tampereella Pyynikiltä länteen Raholan kaupunginosassa. Se tekee markkinointiyhteistyötä muun muassa Teemu Pukin seuran Norwichin kanssa.

Noin neljän miljoonan liikevaihdolla Pyynikin työllistää yli 30 ihmistä. Panimo tunnetaan useista palkinnoista ja osakeanneista, joilla se on kerännyt varoja toiminnan laajennuksiin.

Halvasta oluesta tunnettu pubiketju avasi Triplassa – naapuriravintola iski "astetta kovemman tarjouksen"

Minuuttibaari maistatti kirsikkaolutta ja sahtia on saanut Ruoholahdesta – tässä oluenystävän tärpit Rautatientorilta länteen

Kippis vielä kerran! – Olutkeitaita kasvoi länsimetron varrelle, mutta pian yksi on joukosta poissa

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut