Uusi sakkorysä? Joukkoliikennekaduksi muuttuneella Hämeentiellä heti ongelmia – Poliisi: "Ei näin!"

Remontin myötä joukkoliikennekaduksii muuttuneella Hämeentiellä on heti havaittu väärinkäytöksiä.

Liikennepoliisina tunnettu, poliisin liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja Dennis Pasterstein twiittasi maanantaina ongelmasta, josta kertoi saaneensa palautetta.

– Eli siis "Peruskorjattu Hämeentie on Siltasaaren- ja Helsinginkadun välillä jalankululle, pyöräilylle ja joukkoliikenteelle tarkoitettu. Pihoille ajaminen, huoltoajo sallittua. Sain palautteen: Joukkoliikennekadulla havaittu runsaasti kiellettyä henkilöautojen läpiajoa. Ei näin! #Helsinki", Pasterstein kirjoittaa.

Hulppeilla pyöräkaistoilla vain muutama käyttäjä – Yrittäjää mietityttää kuinka asiakkaat löytävät taas Hämeentielle: "Tammikuun jälkeen sen näkee"

Muutama tunti myöhemmin Pasterstein kertoo saaneensa palautteeseen jatkoa bussien kohonneista nopeuksista.

– Lisää palautetta Hämeentiestä: Liikennevalojen poisto, tai ainakin vähentäminen aiheuttanut bussien nopeuksien nousua etenkin keskustaan päin ajettaessa. Eilen tuli todella kiire suojatiellä, kun bussi lasketti vauhdilla kohti Hakaniemeä. Olisko valvonta-auton paikka?

– Kyllä! Pasterstein vastaa twiitissään palautteeseen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut