Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Elektroniikkajätti avaa uuden myymälän Helsinkiin – palkkaa kymmeniä työntekijöitä

Elektroniikka- ja kodinkonejätti Gigantti avaa ensi kesänä uuden myymälän Helsingin Kannelmäen kauppakeskus Kaareen. Myymälä tulee työllistämään noin 40 uutta työntekijää, kerrotaan tiedotteessa. Kaareen avautuva myymälä on ketjun uusimman konseptin mukainen, ja sinne tulee myös Epoq-keittiöosasto. Myymälän koko on reilut 1 600 neliömetriä.

– Gigantti kasvaa, ja sen myötä haluamme panostaa sekä verkkoon, kivijalkaan että näiden yhdistelmään, Gigantin toimitusjohtaja Laura Tarkka sanoo tiedotteessa.

– Kaaressa vierailee vuosittain noin seitsemän miljoonaa ihmistä, mikä tekee siitä meille tärkeän uuden kohteen, Tarkka jatkaa.

Kaari on tiedotteen mukaan myynniltään Suomen seitsemänneksi suurin kauppakeskus, ja sen tiloissa toimii yhteensä 80 liikettä. Kaaren myymälän avaamisen myötä Gigantilla on Suomessa 42 myymälää, joista 20 on Kaaren myymälän tapaan Gigantin omia myymälöitä ja 22 toimii kauppiasvetoisesti.