Liikuntaluuri antaa tietoa ja tukea

Liikuntaluuri auttaa liikuntaan liittyvissä kysymyksissä. Helsingin kaupunki

Helsingin liikuntapalvelut on avannut uuden puhelinpalvelun, Liikuntaluurin, joka tarjoaa kaupunkilaisille liikkumisen tietoa ja tukea sekä kannustusta. Palvelu on tarkoitettu kaikille kaupunkilaisille ja puhelimessa voi kysyä esimerkiksi liikunta-alan asiantuntijoilta vinkkejä liikkumisen lisäämiseen arjessa.

Liikuntaluurin myötä kaupunkilaiset voivat löytää entistä paremmin liikuntapalveluiden pariin ja lähteä myös omatoimisesti liikkeelle.

Neuvontaa palvelussa tarjotaan liikunta ja liikkumisen suositukset edellä, joten neuvontaa esimerkiksi sairauksien hoitoon tai ravitsemukseen liittyen palvelusta ei ole saatavilla. Liikuntaluuri palvelee puhelimitse numerossa 09 310 32623 arkisin maanantaista perjantaihin kello 9.–15.. Näillä näkymin Liikuntaluurin palveluajat muuttuvat 1.2.2021 lähtien, jolloin Liikuntaluuri palvelee arkisin ma-to kello 13.00-15.30.

Puhelusta veloitetaan normaali puhelumaksu oman operaattorisopimuksen mukaisesti.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut