Lumimyräkkä rusikoi Helsinkiä – bussit, junat ja ratikat vaikeuksissa, useita vuoroja peruttu

Pääkaupunkiseudun joukkoliikenteessä on tiistaina peruttu monia bussi-, juna-, ja ratikkavuoroja lumimyräkän vuoksi.kehää

HSL kertoo poikkeuksista Poikkeusinfo-tilillä Twitterissä.

Esimerkiksi useita raitiolinja 5:n vuoroja Rautatieasemalta Katajanokalle on peruttu.

Aamukahdeksan jälkeen HSL kertoi, että ratikoilla 2, 7 ja 9 poikkeukset ovat mahdollisia, koska Asemapäällikönkadun ja Ratamestarinkadun risteyksessä oli este.

Varovasti paluuliikenteessä! Lumimyräkkä teki Kehä III:sta hurjan onnettomuusrysän – Muillakin pääkaupunkiseudun väylillä onnettomuudet haitanneet liikennettä pitkin päivää

Jo maanantaina HSL kertoi, että lumimyräkkän varaudutaan yhdessä VR:n, Fintrafficin ja Väyläviraston kanssa siten, että tiistaina ja keskiviikkona A- ja K-junat kulkevat harvennetusti 20 minuutin vuorovälein. Supistamalla junaliikennettä pyritään varmistamaan, että kulussa olevat junat pääsevät kulkemaan ongelmitta.

Tiistain lumipyryn on ennustettu mahdollisesti yltävän jopa ennätyslukemiin. Poliisi ja pelastuslaitos kehottavat välttämään autoilua.

Poikkeuksellinen varoitus pelastuslaitokselta: Vältä autoilua – Pyry voi jopa rikkoa ennätyksen vuodelta 1937

Mainos: Helsingin kaupunki

Mainos: Helsingin kaupunki

50-luvun kerrostalo puolitti lämmityskulunsa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut