Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Töölönlahden puiston väliaikaisen pyörätien rakentaminen alkaa – Finlandia-talon väistötilojen vuoksi

Töölönlahden puistoon rakennetaan väliaikaista pyörätietä 11. tammikuuta alkaen. Nykyinen tie on käytössä ensi huhtikuuhun saakka. Rakentaminen ei vaikuta sillä liikkumiseen joitakin lyhyitä poikkeuksia lukuun ottamatta.

Väliaikainen reitti tehdään Finlandia-talon väistötilan rakentamisen vuoksi, ja se on käytössä vuoteen 2024 saakka. Finlandia-talossa tehdään kattava peruskorjaus.

Väistötila Pikku-Finlandian rakentaminen alkaa, kun väliaikainen pyörätie on valmis. Kävely- ja pyörätie palaa takaisin paikalleen Finlandia-talon perusparannuksen valmistumisen ja Pikku-Finlandian siirron jälkeen.

Työmaaliikenne kulkee Karamzininrannan kautta Töölönlahdenkadulle. Liikenteenohjaajat ovat paikalla kuorma-autojen tullessa ja lähtiessä työmaalta.

Väliaikainen pyörätie on suunniteltu kaupungin baanaohjeiden mukaisesti. Pyörätien leveys on 3,5 metriä, ja se päällystetään väriasfaltilla. Pyörätie valaistaan. Pyörätie on sovitettu puistoon niin, että siihen tarvitsee tehdä vain vähäisiä muutoksia.