Ruokakauppa kiinni Torpparinmäestä yli puoleksi vuodeksi – postin jatkosta loppuvuonna ei vielä tietoa

Palvelut: Torpparinmäen S-Market saa vuoden alussa alkaneessa remontissa 500 neliötä lisätilaa. Samalla valikoima uudistuu.

Torpparinmäen kauppapalveluihin tuli vuoden alussa merkittävä muutos, kun S-Market Torpparinmäki sulki ovensa yli puoleksi vuodeksi. Se avautuu uudelleen ensi syksynä.

– Avaria tiloja ja isommat käytävät, kuvailee remonttia marketpäällikkö Jessica Millner.

Lliike uudistetaan lattiasta kattoon.

– Myymälään tehdään konseptiuudistus. Visuaalinen ilme uusitaan. Samalla saadaan uudet energiatehokkaammat kylmälaitteet.

Remontissa kauppa saa tuntuvasti myös lisätilaa. Sen yhteyteen rakennetaan 500-neliöinen laajennusosa. Myös asukkaita on tarkoitus kuunnella.

– Järjestämme loppusyksystä asukkaille kuulemistilaisuuden, mikäli korona sen mahdollistaa, kertoo viime keväänä marketpäällikkönä aloittanut Millner.

 Avaria tiloja ja isommat käytävät.

Ruokatorille tulee nykyistä isompi valikoima. Lämmitettävän ruoan osuus kasvaa. Valikoimaan tulevat paikan päällä valmistetut pizzat, joita asiakas voi itse paistaa kotona.

Henkilökunta palaa syksyllä takaisin remontin valmistuttua ja on tällä hetkellä sijoitettuna S-ryhmän muihin liikkeisiin.

Torpparinmäessä vuodesta 1989 asunut Kaija Niku ei ole huolissaan palveluista kotikulmien S-marketin remontin aikana, sillä lähellä sijaitsee kaksikin päivittäistavarakauppaa. Ainoastaan kaupan yhteydessä sijainneen Postin siirtyminen toisaalle mietityttää.

– Posti ilmeisesti siirtyi Alepaan, Niku toteaa.

Postin palvelut siirtyivät remontin ajaksi Tuusulanväylän toisella puolella ABC:n yhteydessä sijaitsevaan Alepaan. Samalla se muuttui asiamiespostista nouto- ja lähetyspisteeksi. Asiamiespostin palveluita saa Pakilan R-kioskilta.

Millner ei vielä osaa sanoa, tuleeko Posti palaamaan remontin valmistuttua takaisin S-marketiin.

Nikun mukaan alueella on jo tähänkin asti ollut hyvät palvelut.

–  Lähikaupat ovat todella hyvätasoisia. Alkuunhan täällä ei ollut oikein mitään kauppoja, kun muutimme tänne, Niku pohtii 1980-luvun loppua.

Vajaan kilometrin päässä S-Marketista sijaitsee K-Supermarket ja seuraavassa liikenneympyrässä sekä Paloheinässä Alepat.

Mainos: Helsingin kaupunki

Mainos: Helsingin kaupunki

50-luvun kerrostalo puolitti lämmityskulunsa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut