Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uutisten viikon lukupaketissa asiaa somesta ja tulevaisuuden toimittajasta

Vapaavuori koronatilanteesta Helsingissä: "Vakiintunut, mutta liian korkealle tasolle"

Helsingin pormestari Jan Vapaavuori (kok.) kertoi koronainfossa 15. tammikuuta, että koronavirustartuntatilanne on Helsingissä vakiintunut, mutta liian korkealle tasolle.

– Koronarokotukset ovat Helsingissä edenneet sitä mukaan kun rokotteita on saatu, Vapaavuori sanoi.

Kun ikääntyneiden eli yli 70-vuotiaiden rokotukset alkavat, saavat he asiasta myös tiedotteen kotiinsa, ikääntyneiden rokotuksista tiedotetaan myös monilla muilla kanavilla. Vapaavuori totesi infossa, että tavallista koronavirusta ärhäkämpi virusmuunnos huolettaa myös Helsingissä.

Vapaavuori kertoi myös esimerkiksi siitä, että Malmin sairaalan geriatrisella osastolla on yhdeksän potilasta saanut koronavirustartunnan ja sen lisäksi myös Koskelan seniorikeskuksessa yhdeksän potilasta on saanut tartunnan. Koronavirustartuntoja on myös Ruusulankadun asumispalveluyksikössä.

Abit pääsevät pk-seudulla takaisin lähiopetukseen valmistautumaan yo-kokeisiin – suositellaan omaehtoista karanteenia 2 viikkoa ennen kokeita

Koronatartunnat ovat kurittaneet eniten pienituloisia, kertoo tuore raportti – Katso tästä, miten tartuntariski jakautuu ammattien kesken

"Niitä varmuudella tulee lisää" – uuden koronavirustyypin aiheuttamat tautitapaukset ovat nyt iso huolenaihe Suomessa

Helsinki julkaisi kaupunginosien uudet koronatilastot – Kaikkein eniten tartuntoja nyt muualla kuin Itä-Helsingissä

Muuntunutta virusta lisää Suomessa – tautitapauksia jo puolensataa, kymmeniä ihmisiä karanteeniin