Kauppakamari Markku Lahtinen Helsingin Uutisissa: "Puolueet hyödyntävät medioissa saamansa huomion äänestäjien lämmittelyyn"

Helsingin kunnallisvaalitunnelmat ottavat vauhtia, kun puolueiden pormestariehdokkaat alkavat tulla esiin. Helsingin vaalien kiinnostavuutta lisää se, pystyykö vihreät haastamaan kokoomuksen suurimman puoleen asemasta, kirjoittaa Helsingin seudun kauppakamari Markku Lahtinen Helsingin Uutisten kolumnissa.

– Eikä sovi unohtaa, että Helsinki saa medioissa paljon huomiota, jota puolueet haluavat hyödyntää äänestäjien lämmittelyyn kahden vuoden päästä pidettäviin eduskuntavaaleihin, hän sanoo.

Lahtinen muistuttaa, että mediaotsikoissa näkyvien pormestariehdokkaiden lisäksi jokaisella valituksi tulevalla valtuutetulla on oma poliittinen agendansa.

– Helsingin kannalta on tärkeää, että ehdokkaat ottavat kantaa myös uusien työpaikkojen luomiseen, verotulojen synnyttämiseen ja kestävän kasvun luomiseen.

Lue koko kolumni tästä.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut