Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rokkikansaa hemmotellaan ensi kesänä: Scorpions, Megadeth, Helloween, Nightwish ja monta muuta Suomen suurimmalle rockfestivaalille

Suomen suurimman rock-festivaali Rockfestin järjestelyt ovat edenneet vauhdilla ja tapahtuman odotettu ohjelmisto on julkaistu.

Tampereen Ratinan stadionilla ja Ratinanniemen festivaalipuistossa esiintyvät kolmen päivän aikana 10.-12. kesäkuuta muun muassa Scorpions, Sabaton, Nightwish, Megadeth ja Helloween.

– Rokkikansa on odottanut keikkoja ja tapahtumia vesi kielellä ja vihdoin päästään tositoimiin. Uskon, että ikävä on kova niin yleisöllä, esiintyjillä kuin järjestäjilläkin. Nyt vain toivotaan, että pääsemme yhdessä iloitsemaan siitä, mistä olemme olleet yli vuoden paitsi, yhdessä koetusta live-elämyksestä kaikilla aisteilla, promoottori Timo Isomäki Nelonen Media Livestä kommentoi tiedotteessa.

Lavalle nousee liki 100 miljoonaa levyä myynyt saksalainen hard rock -legenda Scorpions, jonka mittavasta biisiarsenaalista löytyvät niin isot rock-balladit kuten Wind of Change ja Still Loving You kuin ikoniset Rock you like a Hurricane ja No One Like You.

Livenä nähdään myös ruotsalainen heviairue Sabaton, ensi keikkansa viime vuonna julkaistun Human. :II: Nature. -albumin tiimoilta tekevä Nightwish, Dave Mustainen tähdittämä Megadeth sekä menestyksekkään Pumpkins United -kiertueen jalanjälkiä seuraava United Alive Word Tourilla tulevana kesänä kiertävä Helloween.

Kansainvälisistä nimistä Tampereella musisoivat myös Black Label Society, Cradle of Filth, Amaranthe, Heaven Shall Burn, Kvelertak ja Dropkick Murphys.

Kotimaisista tekijöistä Nightwishin ohella Amorphis, Battle Beast, Stam1na, Michael Monroe, Lost Society, Lähiöbotox, Beast in Black, Sonata Arctica ja Mokoma.