Poliisi voi räpsäistä sakot myös tästä pöhköstä talvimokasta – "Unohdimme erikseen sanoa"

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos julkaisi Twitterissä kuvan autosta, jonka takaikkuna on muurautunut umpeen lumesta. Kuvakaappaus / Twitter / Poliisi LänsiUusimaa
Jussi Vehkasalo

Jussi Vehkasalo

Viime aikojen lumimyräkät ovat johtaneet siihen, että liikenteessä on näkynyt lumella vuorattuja autoja, joita on aamun kiireessä tai muuten vaan laiskuuttaan putsattu lumesta niin vähän, että poliisilla on aihetta puuttua asiaan. Lumikuorrutteiset kumijalat ovat saaneet jo oman nimenkin, niitä kutsutaan termillä "igluauto".

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos esitti jo viime viikolla toiveen siitä, että autoilijat putsaisivat autojaan riittävästi näkyvyyden varmistamiseksi. Mutta yksi asia unohtui. Nyt poliisilaitos on täsmentänyt ohjettaan Twitterissä seuraavasti:

– Viime viikolla toivoimme, että autot putsattaisiin lumesta niin, että näkyvyys eteen ja sivulle olisi riittävä. Unohdimme erikseen sanoa, että auto pitää putsata myös takaa. Raaseporissa kauttaaltaan heikosti putsattu auto johti eilen sakkoihin.

Twiitissä näkyy kuva henkilöautosta, jonka takaikkuna on täysin umpeenmuurautunut lumesta.

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki

Vaihda vapaalle ja tule Vantaalle – täällä on kaikki!

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut