Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kilpailuehdotukset esillä – Tapulikaupungin uudesta 1180 lapsen koulusta ja päiväkodista pääsee nyt sanomaan mielipiteensä

Tapulikaupunkiin rakennetaan uusi koulun, päiväkodin ja leikkipuiston rakennus Maatullin koulun paikalle (Kimnaasipolku 5).

Rakennuksen suunnittelu on käynnistynyt arkkitehtuurikilpailulla. Kilpailuehdotukset ovat nyt verkkokyselyssä kommentoitavana https://kerrokantasi.hel.fi/maatulli.

Arkkitehtuurikilpailu ratkaisu on tarkoitus tehdä maaliskuun aikana ja rakennus on tarkoitus ottaa käyttöön elokuussa 2024. Tilat korvaavat Maatullin ala-asteen ja päiväkoti Mintun huonokuntoiset tilat, joista siirrytään Suuntimopuiston väistötiloihin jo syksyllä 2021. Hanke korvaa myös leikkipuisto Tapulin väliaikaiset tilat ja päiväkoti Neilikan nykyiset tilat.

Uudet tilat tulevat palvelemaan noin 940 lasta ja nuorta, joista 240 on varhaiskasvatuksen puolella. Koulussa toimii luokat 1–9.