Kolme kaupunginosalehteä uudistuu kuun lopussa – Kallio Lehti, Munkin Seutu ja Rööperin Lehti jaetaan yhä usemmalle helsinkiläiselle

Media: Kallio Lehti, Munkin Seutu ja Rööperin Lehti ilmestyvät uudistuneina 24.2. alkaen.

Helsingin Uutisten toimitus ja mediamyynti vastaavat jatkossa Kallio Lehdestä, Munkin Seudusta ja Rööperin Lehdestä. Aapo Siippainen

Keskisuomalainen Oyj:n tytäryhtiö Etelä-Suomen Media Oy osti joulukuussa Karprint Oy:n kustantamat paikallis- ja kaupunkilehdet. Lehtien liiketoiminta siirtyi uudelle omistajalle tämän viikon maanantaina.

Kauppaan kuuluvat läntisellä Uudellamaalla ilmestyvät paikallislehdet Karkkilan Tienoo ja Luoteis-Uusimaa, Kanta-Hämeessä ilmestyvä paikallislehti Lopen Lehti sekä Helsingissä ilmestyvät kaupunginosalehdet Kallio Lehti, Munkin Seutu ja Rööperin Lehti.

Kallio Lehti, Munkin Seutu ja Rööperin Lehti puolestaan vahvistavat Mediatalo Keskisuomalaisen kaupunkilehtitarjoamaa pääkaupunkiseudulla.

– Helsingin Uutiset on ilmestynyt vuoden 2020 alusta kuutena eri aluepainoksena – Kallio Lehti, Munkin Seutu ja Rööperin Lehti avaavat meille uusia liiketoimintamahdollisuuksia sekä väylän tavoittaa lisää lukijoita, Helsingin Uutisten päätoimittaja ja Etelä-Suomen Median paikallisjohtaja Karri Kannala näkee.

Kaupunginosalehdet ilmestyvät seuraavan kerran keskiviikkona 24.2. ja siitä eteenpäin aina kuukauden viimeisenä keskiviikkona, paitsi joulukuussa, jolloin ilmestymispäivä on viikkoa tai paria aiemmin.

– Kaikkien kolmen kaupunginosalehden jakelualue kasvaa. Kallio Lehti ilmestyy Helsingin Uutisten kaakkoispainoksen, Munkin Seutu länsipainoksen ja Rööperin Lehti kantakaupunginpainoksen alueella. Kehitämme myös lehtien sisältöä ja ulkoasua – näissä tuotteissa ultrapaikallinen sisältö tulee korostumaan.

Kaupunginosalehdet tehdään jatkossa Helsingin Uutisten toimituksen ja mediamyynnin toimesta, mutta niiden omat brändit säilyvät.

– Helsingin Uutiset ei haukkaa näitä tuotteita, päinvastoin. Kuukauden viimeisenä keskiviikkona Kallio Lehti, Munkin Seutu ja Rööperin Lehti ovat omilla jakelualueillaan kansituotteitamme ja Helsingin Uutiset ilmestyy niiden välissä, ikään kuin liitteenä. Tämäkin korostaa, että paikallisuus on meille ykkösprioriteetti.

Kommentoi

Mainos: Helsingin Uutiset

Pääkaupungin keskusta on edelleen the place to be – katso tästä ytimen tarjonta

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut