Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ranskalaiset kokit avaavat vegaanikahvilan Lauttasaaren kartanon huvilaan – aiempi ravintola Vallilassa oli menestys

Kahvila Puhuriin Lauttasaaren kartanoon on löytynyt uusi yrittäjä. Puhurin uusi yrittäjä on Tartine Foods, jonka takana ovat Guillaume Calviac, Constance von Freymann ja Marine Moser. Kahvila Puhuri by Tartine aukeaa maanantaina 8. helmikuuta.

Koneen Säätiön kahvilan toimintaa pyöritti aiemmin Erikoisjoukko Oy. Puhuri on toiminut työoppimisympäristönä kehitysvammaisille. Erikoisjoukko Oy luopui kahvilatoiminnasta viime vuoden lopulla.

Uudet yrittäjät tuovat Lauttasaareen ranskalaisen vegaanikahvilan, joka tarjoilee arkisin lounasta. Puhuri on auki maanantaista perjantaihin kello 11–15.

Ranskalaiset yrittäjät perustivat ensimmäisen ravintolansa Vallilaan Sturenkadulle viime keväänä. Se oli koronakeväänä riski, mutta ravintola menestyi take away -tilauksilla ( HU 18.5.2020).

Lue myös: "Olin kyllästynyt Pariisiin", sanoo Marine Moser, joka pitää nyt ravintolaa Vallilassa – ja myy vegaanisia ranskalaisherkkuja