Jussi Halla-aho kritisoi Helsingin hillitöntä vuokratasoa HU:ssa: "Maahanmuuttobisneksessä yhdistyvät vihreiden ja kokoomuksen intressit"

Asumistukijärjestelmä ja maahanmuuton myötä kasvava tuen saajien määrä ovat keskeisiä syitä siihen, miksi asumisen hinta on Helsingissä huippukorkea, sanoo perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho Helsingin Uutisten kolumnissa.

– Helsinkiin ja pääkaupunkiseudulle kasautuvat ne maahanmuuttajaryhmät, joissa työllisyysaste ja ansiotulot ovat äärimmäisen matalia ja joiden asumisen maksaa kokonaan veronmaksaja. Asuntotuotannon kiihdyttäminen ei ratkaise hintaongelmaa, koska tulijoiden määrää ei rajoiteta – eikä haluta rajoittaa, Halla-aho sanoo.

Halla-ahon mukaan tilanteessa häviää pieni- ja keskituloinen työssäkäyvä, jonka palkasta vuokra syö lähes kaiken. Voittajia ovat Halla-ahon mielestä kiinteistösijoittajat ja Helsingin kaupunki.

– Joutilaan maahanmuuttajaväestön asumisen ja elämisen maksaa Kela, joka taas kerää rahansa valtionverotuksella kaikilta suomalaisilta. Maahanmuuttobisneksessä yhtyvät vihreiden ja kokoomuksen intressit. Vihreät saavat etnistä säpinää ja porvaristo kupattua julkista rahaa yksityisiin taskuihin.

Lue koko kolumni tästä!

Helsinkiläinen asumisvedätys

Jussi Halla-aho kyseenalaistaa toksisen maskuliinisuuden – "Voiko henkilö esimerkiksi olla toksisesti nainen?"

Tämä on Helsingin kovapalkkaisin kaupunginosa - katso huimat erot alueiden välillä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut