Uusia vuokra-asuntoja tarjolla Sompasaaressa – tämän verran joutuu pulittamaan yksiöstä

Sompasaareen valmistuu uusia vuokra-asuntoja.

Vinsentinaukio 4:ään valmistuu kesällä 64 Kojamon Lumo-vuokra-asuntoa. Kohdetta ympäröi meri ja kanava, ja korttelilla on yhteinen sisäpiha.

Yksiöt kallistuneet Helsingissä vauhdilla viime vuosina – pääkaupunkiseudun ulkopuolella hintojen nousu hyvin pientä

Kojamon mukaan erityisesti isommille asunnoille riittää alueella kysyntää, kohteen suurimmat asunnot ovat 4–5 huoneen ja keittiön huoneistoja.

Lisäksi uusia Lumo-koteja on Fregatti Dygdeninkujalla. Asuntoja ei tarvitse erikseen hakea, vaan kodin voi vuokrata suoraan Lumon verkkokaupasta. Vähän yli 30-neliöisten yksiöisten vuokrat lähtevät verkkopalvelussa reilusta 1 000 eurosta ylöspäin.

Käsittämätön viritys Helsingissä: Rantaan kyhättiin konteista luvaton asumus – "Kalasataman erillistaloa" vuokrattu 2500 e/kk hintaan

Helsingissä jyllää nyt miljoona-asuntojen buumi ja pelkästään Kalasatamassa niitä on myynnissä yli 25 – "En näe uhkaa, ettei riittäisi ostajia"

Asuntokauppa siirtyi Facebookiin, päätöksiä tehdään pikana – Välittäjät: Asuntojen kysyntää on nyt selvästi enemmän kuin tarjontaa

Tähän kaupunginosaan syntyi 40-vuotiaiden keskittymä Helsingissä, eikä muutto pois käy edes mielessä – "Pieni kauhu, että istuisi ruuhka-aikana autossa"

Vuokralaiset ry: "Pienillä asunnoilla ei ole oikeasti suurta kysyntää, vaan niitä kysytään siksi, että muuhun ei ole varaa" – kalliit vuokra-asunnot eivät ratkaise ongelmia

Asuntokaupan ilmiöitä: kodinvaihto etätyöpisteen vaatimien lisäneliöiden vuoksi – "Hyvistä mökeistä lienee kova kilpailu myös tänä keväänä ja kesänä"

Hitas-järjestelmä lakkaa, kaupungin vuokra-asuntoja lisätään – Helsinki pyrkii tasaamaan alueiden eroja uudella asunto-ohjelmallaan

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut