Suurlähettiläiden Jussu Pöyhönen esittää biisejään Kannelmäessä – kulttuuritalojen toiminta jatkuu, vaikka ovet pysyvät kiinni

Kulttuurilaitosten ovet pysyvät säpissä. Kuvassa Maunula-talo. ArkistoJukka Hämäläinen
Kaisa Paastela

Kaisa Paastela

Helsingin kulttuurikeskusten Annantalon, Caisan, Kanneltalon, Malmitalon, Maunula-talon, Stoan ja Vuotalon yleisötapahtumat on peruttu koronarajoitusten vuoksi helmikuun loppuun saakka.

Toiminta jatkuu kuitenkin virtuaalisesti. Useimmat esitykset ovat katsottavissa jälkikäteen myös tallenteena.

Pimeä Hedelmä esiintyy striimattavalla Stoa Black Box -klubilla keskiviikkona 17. helmikuuta. Räppäreiden Vane Vanen ja Kaisa Clevan sekä tuottaja Likin muodostaman yhtyeen musiikki on bassovoittoista ja sumuisaa. Synkästä mielenmaisemasta kumpuavissa teksteissä elämän älyttömyyttä tarkastellaan ironisesti.

Suurlähettiläiden laulaja-lauluntekijänä tunnettu Jussu Pöyhönen on vieraana Kanneltalon kevään ensimmäisellä Juurilla-klubilla, joka järjestetään verkon kautta 15. helmikuuta. Klubilla Jussu esittää omia sävellyksiään sekä suosikkibiisejään muun muassa Tom Waitsilta, John Mayerilta ja Leonard Cohenilta. Juurilla-klubia isännöivät tuttuun tapaan Juki Välipakka ja The Rooty Toot Toot Band. Konsertti striimataan suorana Kanneltalon Facebook-sivulle, jossa se on katsottavissa kahden viikon ajan.

Kanneltalossa ihastuttanut Mari Kätkä jatkaa myös tänä keväänä laulattamista verkon kautta. Kuukauden Nyt lauletaan verkossa! -lauluhetki julkaistaan Kanneltalon Facebookissa ja Helsinki-kanavalla joka kuun 15. päivä ja on katsottavissa kaksi viikkoa. Helmikuun lauluja lauletaan siis 15.–29.2.

Maunula-talon keskuspuistoillassa to 25.3. klo 18–19.30 luvassa asiantuntijapuheenvuoroja ja keskustelua. Teemoina luonto, eliöstö, ekologia, geologia ja miten luontoarvoja voidaan kaavoituksella suojella. Tapahtuma on toteutettu yhteistyössä Keskuspuistoryhmän kanssa. Tilaisuus striimataan Maunula-kanavalla Youtubessa.

Hetki-festivaali Maunula-talossa esittelee tanssi-improvisaatiota sooloesitysten, työpajojen sekä keskustelun muodossa 14.3. klo 10−20.30. Festivaalin kaikki tapahtumat striimataan Maunula-kanavalle Youtubessa.

Lisäksi kulttuuritaloissa on kirjailijavierailuita. Kirjailija Tomi Kontio kertoo ja keskustelee Maunula-talossa teoksistaan ja kirjailijantyöstään aikuisille ja lapsille kirjoittavana kirjailijana. Haastattelijana toimii kirjailija Esa Mäkijärvi. Tapahtuma striimataan Helsingin työväenopiston Youtube-kanavalla 18.3. kello 18–19.30. Tapahtuma on järjestetty yhteistyössä Helsingin työväenopiston ja Maunulan kirjaston kanssa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut