Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Suurlähettiläiden Jussu Pöyhönen esittää biisejään Kannelmäessä – kulttuuritalojen toiminta jatkuu, vaikka ovet pysyvät kiinni

Helsingin kulttuurikeskusten Annantalon, Caisan, Kanneltalon, Malmitalon, Maunula-talon, Stoan ja Vuotalon yleisötapahtumat on peruttu koronarajoitusten vuoksi helmikuun loppuun saakka.

Toiminta jatkuu kuitenkin virtuaalisesti. Useimmat esitykset ovat katsottavissa jälkikäteen myös tallenteena.

Pimeä Hedelmä esiintyy striimattavalla Stoa Black Box -klubilla keskiviikkona 17. helmikuuta. Räppäreiden Vane Vanen ja Kaisa Clevan sekä tuottaja Likin muodostaman yhtyeen musiikki on bassovoittoista ja sumuisaa. Synkästä mielenmaisemasta kumpuavissa teksteissä elämän älyttömyyttä tarkastellaan ironisesti.

Suurlähettiläiden laulaja-lauluntekijänä tunnettu Jussu Pöyhönen on vieraana Kanneltalon kevään ensimmäisellä Juurilla-klubilla, joka järjestetään verkon kautta 15. helmikuuta. Klubilla Jussu esittää omia sävellyksiään sekä suosikkibiisejään muun muassa Tom Waitsilta, John Mayerilta ja Leonard Cohenilta. Juurilla-klubia isännöivät tuttuun tapaan Juki Välipakka ja The Rooty Toot Toot Band. Konsertti striimataan suorana Kanneltalon Facebook-sivulle, jossa se on katsottavissa kahden viikon ajan.

Kanneltalossa ihastuttanut Mari Kätkä jatkaa myös tänä keväänä laulattamista verkon kautta. Kuukauden Nyt lauletaan verkossa! -lauluhetki julkaistaan Kanneltalon Facebookissa ja Helsinki-kanavalla joka kuun 15. päivä ja on katsottavissa kaksi viikkoa. Helmikuun lauluja lauletaan siis 15.–29.2.

Maunula-talon keskuspuistoillassa to 25.3. klo 18–19.30 luvassa asiantuntijapuheenvuoroja ja keskustelua. Teemoina luonto, eliöstö, ekologia, geologia ja miten luontoarvoja voidaan kaavoituksella suojella. Tapahtuma on toteutettu yhteistyössä Keskuspuistoryhmän kanssa. Tilaisuus striimataan Maunula-kanavalla Youtubessa.

Hetki-festivaali Maunula-talossa esittelee tanssi-improvisaatiota sooloesitysten, työpajojen sekä keskustelun muodossa 14.3. klo 10−20.30. Festivaalin kaikki tapahtumat striimataan Maunula-kanavalle Youtubessa.

Lisäksi kulttuuritaloissa on kirjailijavierailuita. Kirjailija Tomi Kontio kertoo ja keskustelee Maunula-talossa teoksistaan ja kirjailijantyöstään aikuisille ja lapsille kirjoittavana kirjailijana. Haastattelijana toimii kirjailija Esa Mäkijärvi. Tapahtuma striimataan Helsingin työväenopiston Youtube-kanavalla 18.3. kello 18–19.30. Tapahtuma on järjestetty yhteistyössä Helsingin työväenopiston ja Maunulan kirjaston kanssa.