Uusi katu yhdistää Helsingin ja Vantaan

Honkasuolla alkaa uuden katuyhteyden rakentaminen Honkasuontien ja Rajatorpantien välille. Honkasuontiestä tulee valmistuessaan uusi liittymä Vantaan Rajatorpantieltä Helsingin Honkasuolle.

Työt alkoivat helmikuun alussa Honkasuontien ja Perhosenkierron kunnallistekniikan töillä. Katu on valmis joulukuuhun 2021 mennessä.

Uusi katu palvelee Honkasuon asuinaluetta, jonne tulee asuntoja noin kahdelle tuhannelle asukkaalle 2020-luvun puoleenväliin mennessä.

Honkasuontien rakentaminen ei vaikuta paljoakaan alueen asukkaiden tai siellä liikkuvien arkeen. Rakentaminen ei vaikuta kävely- tai pyöräliikenteeseen. Rajatorpantiellä voi olla ajoittaisia liikennejärjestelyjä, jotka koskevat autoliikennettä ja julkista liikennettä. Lisäksi Rajatorpantien asfaltointiin liittyen voi olla yötöitä loppuvuodesta 2021.

Honkasuo on rakenteilla oleva asuinalue Helsingissä Malminkartanon pohjoispuolella. Honkasuo rakennetaan nykyiselle metsäalueelle Malminkartanonhuipun läheisyyteen aivan Vantaan Myyrmäen rajan kupeeseen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut