Kirsi Piha kokoomuksen pormestariehdokkaaksi Helsingissä

Kirsi Piha valittiin maanantai-iltana kokoomuksen pormestariehdokkaaksi Helsingin kokoomuksen ylimääräisessä piirikokouksessa. Piirihallitus esitti yksimielisesti Pihaa kokoomuksen pormestariehdokkaaksi ja piirikokous yhtyi piirihallituksen näkemykseen. Kokoomuksen tavoitteena on jatkaa Helsingin suurimpana puolueena.

– Helsinki on upea kaupunki, jonka pitää jatkossakin kunnianhimoisesti tehdä sellaisia päätöksiä, että se on avoin, suvaitsevainen kasvava ja kehittyvä, rohkea Helsinki, joka toimii niin ponnahduslautana kuin turvaverkkona. Tätä työtä olisi ilo ja kunnia tehdä yhdessä helsinkiläisten kanssa, sanoo Piha tiedotteessa,

Kirsi Pihaa kuvaillaan kokoomuksen tiedotteessa monipuoliseksi politiikan, johtamisen ja viestinnän ammattilaiseksi, yrittäjäksi ja johdon konsultiksi, joka ymmärtää muutosta ja maailmaa laaja-alaisesti. Hän on toiminut aiemmin myös kokoomuksen kansanedustajana ja europarlamentaarikkona sekä Helsingin kaupunginvaltuutettuna.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut