Malmin terveysaseman asiakkaat voivat käyttää myös Pukinmäkeä

Pukinmäen terveysaseman toimipiste palvelee tiistaista alkaen myös Malmin terveysaseman asiakkaita. Väliaikainen terveysasema avattiin entisen terveysaseman taloon (Säterintie 2).

Pukinmäessä hoidetaan lääkäreiden ja hoitajien kiireettömät ja kiireelliset vastaanottoajat ajanvarauksella ja annetaan kiireellistä ensiapua Rakennus on esteetön.

– Käynnistämme Pukinmäkeen toimipisteen, jotta voimme palvella Malmin alueen asukkaita mahdollisimman hyvin, terveysasemien johtajalääkäri Timo Lukkarinen kertoo tiedotteessa.

Hengitystieinfektiot kuten yskä ja nuha hoidetaan edelleen Malmin korona-asemalla.

Malmin ja Pukinmäen terveysasemapalvelujen yhteinen takaisinsoittonumero on Malmin numerossa 310 57702. Molemmat toimipisteet palvelevat arkisin kello 8–16.

Malmin terveysasemalla vastaanottoaikoja on rajoitetusti, koska alakerrassa toimii koronaterveysasema.

Potilaita otetaan vastaan C-portaan toisessa kerroksessa. Malmi tarjoaa kiireettömiä ja kiireellisiä ajanvarausvastaanottoja, mutta ei kiireellistä ensiapua eikä toimistopalveluja. Toiseen kerrokseen ei ole hissiä.

Malmin neuvolan vastaanotot jatkuvat terveysaseman toisessa kerroksessa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut