Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Puistolan kirkko sai lahjoituksena sydäniskurin

Suurmetsän Leijonat lahjoittivat viime viikolla sydäniskurin Malmin seurakunnalle. Iskuri oli alun perin tarkoitus sijoittaa Jakomäen kirkkoon, mutta kirkon remontin vuoksi seurakunta luovutti sen Puistolan kirkkoon.

Laitteen avulla on mahdollista aloittaa sydänkohtauksen saaneen henkilön elvytys nopeasti. Seurakunnan henkilöstö on saanut ensiapukoulutusta laitteen käyttöön. Sen hankkimisen teki mahdolliseksi Aarne Ritari- säätiön klubille myöntämä avustus.

LC-Helsink on pitkään tehnyt yhteistyötä Malmin seurakunnan kanssa järjestämällä soppakirkkoja ja avustamalla seurakunnan diakoniatyön kautta vähäosaisia.

Puistolan kirkossa viime viikolla järjestetyssä tilaisuudessa sydäniskurin otti vastaan Malmin seurakunnan johtava aluepastori Paula Närhi.

Suumetsän leijonien toimialue käsittää lähinnä Jakomäen, Alppikylän ja Tattarisuon alueen. Klubin perusti aikanaan LC-Helsinki Puistola. Vuosittain klubi jakaa avustuksia ja stipendejä muun muassa alueen kouluille ja päiväkodeille.