Kallio Lehti, Munkin Seutu ja Rööperin Lehti ilmestyvät tänään uudistuneina – osa Helsingin Uutisista jaetaan niiden välissä

Media: Kallio Lehti, Munkin Seutu ja Rööperin Lehti ilmestyvät tänään uudistuneina.

Kallio Lehti ilmestyy Helsingin Uutisten kaakkoispainoksen, Munkin Seutu länsipainoksen ja Rööperin Lehti kantakaupunginpainoksen alueella. Aapo Siippainen
Aapo Siippainen

Aapo Siippainen

Etelä-Suomen Media Oy:n ostamat kaupunginosalehdet ilmestyvät ensimmäisen kerran uudistuneina tänään 24.2. ja tästä eteenpäin aina kuukauden viimeisenä keskiviikkona, paitsi joulukuussa, jolloin ilmestymispäivä on viikkoa tai paria aiemmin.

– Kaikkien kolmen kaupunginosalehden jakelualue kasvaa. Kallio Lehti ilmestyy Helsingin Uutisten kaakkoispainoksen, Munkin Seutu länsipainoksen ja Rööperin Lehti kantakaupunginpainoksen alueella. Kehitämme myös lehtien sisältöä ja ulkoasua – näissä tuotteissa ultrapaikallinen sisältö tulee korostumaan, sanoo päätoimittaja Karri Kannala

Kaupunginosalehdet tehdään jatkossa Helsingin Uutisten toimituksen ja mediamyynnin toimesta, mutta niiden omat brändit säilyvät.

– Helsingin Uutiset ei haukkaa näitä tuotteita, päinvastoin. Kuukauden viimeisenä keskiviikkona Kallio Lehti, Munkin Seutu ja Rööperin Lehti ovat omilla jakelualueillaan kansituotteitamme ja Helsingin Uutiset ilmestyy niiden välissä, ikään kuin liitteenä. Tämäkin korostaa, että paikallisuus on meille ykkösprioriteetti.

Helsingin kaakkois- ja länsiosissa sekä kantakaupungissa keskiviikon Helsingin Uutiset löytyy siis alueesta riippuen Kallio Lehden, Munkin Seudun tai Rööperin Lehden välistä.

Kaupunginosalehtiin voi lähettää juttuvinkkejä ultrapaikallisista aiheista osoitteeseen helsingin.uutiset@media.fi.

Kehitämme myös lehtien sisältöä ja ulkoasua.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut