Nämä punalaputetut tuotteet ovat hittejä S-ryhmän kaupoissa – viekkaat tarjoushaukat piilottavat niitä 60% alennuksen kiilto silmissä

Kaupat: Punalaputettuja tuotteita piilottavat asiakkaat aiheuttavat ongelmia.

Monien kauppaketjujen tapaan S-ryhmä myy hävikkivaarassa olevia tuotteita 30 prosentin alella, joka on merkitty punaisella hintalapulla.

HOK-Elannosta kerrotaan, että parhaiten punalaputetuista tuotteista kaupaksi käyvät kala- ja lihatuotteita, kuten lohifileitä, jauhelihaa ja karjalanpaistia.

Kappalemäärällisesti punalaputetuista tuotteista menee eniten paistopisteen tuotteita, kuten riisipiirakoita, croissantteja ja lihapasteijoita.

Myös einesten menekki on kovaa.

Maitotuotteita, kuten jogurtteja ja juustoja on vähemmän tarjolla.

Lue myös: Prisman "miinuskuitti" paljastaa hurjan ale-ilmiön, joka saa asiakkaat käyttäytymään oudosti kello 20.59 – "En välttämättä ostaisi"

Kello 21 jälkeen kaupoissa alkaa 60 prosentin ilta-ale, joka aiheuttaa kaupoille lieveilmiöitä.

Innokkaimmat ostosten tekijät saattavat piilottaa itselleen mieluisia tuotteita, mistä voi syntyä hävikkiä kaupalle.

– Olen huomannut pienessä mittakaavassa ilmiön, että jos jotakin kiinnostaa jokin tietty tuote, jonka todella haluaa, hän saattaa käydä päivällä, pistää sen jonnekin muualle ikään kuin piiloon ja tulee hakemaan ehkä myöhemmin. Sitä kautta olemme huomanneet, että meillekin tulee vähän hävikkiä, kun emme osaa etsiä toisesta paikasta, Prismajohtaja Ilkka Riiali kertoo.

Tokmannille haastaja uudesta tanskalaisketjusta? – Avaa myymälän Helsinkiin lauantaina ja samalla kaksi muualle Suomeen

Viime kesän jätti-ilmiö halutaan Helsingin keskustan ravintoloihin myös talveksi – HOK-Elanto: "Voivat toimia eurooppalaiseen tyyliin"

Prisman "miinuskuitti" paljastaa hurjan ale-ilmiön, joka saa asiakkaat käyttäytymään oudosti kello 20.59 – "En välttämättä ostaisi"

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut