Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin uuden loistohotellin avajaiset siirtyneet jo useita kuukausia – tältä sisällä näyttää

Helsingin päärautatieaseman yhteyteen valmistuneen Scandic Grand Central Helsingin avajaiset ovat siirtyneet huhtikuun puoliväliin. Loistohotelli oli tarkoitus avata alun perin tammikuussa, mutta ovet on pidetty kiinni koronasta johtuvan heikon hotellikysynnän takia. Tämän hetken tietojen mukaan hotelli on tarkoitus avata 15. huhtikuuta.

Scandicista ei kerrota, kuinka paljon hotelliin on tehty jo varauksia.

–  Avajaispäivä ja sen jälkeiset ensimmäiset viikonloput ovat jo tässä vaiheessa hyvin varattuja, kertoo viestintäpäällikkö Johanna Uimonen.

– Tällä hetkellä varaukset tulevat hyvin lähellä majoitusajankohtaa. Staycation-tyyppiset majoitukset keskittyvät lähinnä viikonloppuihin. Uusi hotellimme herättää mielenkiintoa erityisesti itse rakennuksesta kiinnostuneissa majoittujissa.

Hotellissa on lähes 500 huonetta. Suurin osa niistä on Eliel Saarisen suunnittelemassa jugendrakennuksessa, jonka yhteyteen on rakennettu moderni uudisosa.Hotelliin avataan ravintola Brasserie Grand.

Rautatieaseman läheisyyteen aukeaa keväällä myös muita hotelleja, kuten Bob W:n huoneistohotelli Vuorikadulle.

Helsingissä Scandic-hotelleista ja sen operoimista kansainvälistä hotelleista ovat tällä hetkellä avoinna Scandic-hotellit Simonkenttä, Meilahti ja Pasila sekä Crowne Plaza Helsinki – Hesperia, Marski by Scandic ja Hilton Helsinki Strand.

Suljettuina ovat muun muassa Hakaniemen, Kallion, Katajanokan ja Mannerhimintien Scandic-hotellit.

S-ryhmän hotelleista ovat suljettuina Original Sokos Hotel Albert ja Presidentti sekä Radisson Blu -hotellit Aleksanteri, Plaza Hotel ja Hotel Royal.