"Siihen täytyy voida koskea" – Aiemmat rintaimplantit olivat kauniita, mutta kovia, sanoo plastiikkakirurgi: etätyöt ovat vain lisänneet kauneuskirurgian suosiota

Rintaimplanttien suosio on kasvanut vuosi vuodelta, kertoo Cityklinikan plastiikkakirurgian erikoislääkäri Riikka Veltheim. Teknologia on kehittynyt siinä määrin, että implantit tuntuvat ja näyttävät yhä luonnollisemmilta.

– 80- ja 90-luvun implantit olivat kauniita katsoa, mutta olivat melko kovia. Rinta on toiminnallinen elin, eli siihen täytyy voida koskea, Veltheim sanoo.

Helsinkiläinen Aada, 20, on koukussa täyteaineisiin: "Seuraavaksi haluaisin ketun katseen" – nämä kaikki toimenpiteet hänelle on jo tehty

Helsinkiläinen plastiikkakirurgian erikoislääkäri Stephan Dietz sairaala Mehiläisestä ja Bulevardin klinikalta sanoo sanoo, että silikonien ottaminen on viime vuosina järkeistynyt, eikä "ylilyöntejä" ole.

– Minun asiakaskuntani on sellaista, joka korjaa selkeää pienirintaisuutta tai tubulaarisuutta. Joskus muutos kropassa on tullut nopeasti esimerkiksi imetyksen jälkeen ja siksi muotoa halutaan palauttaa.

Vaikka korona on ajanut ihmiset kotinurkkiinsa, plastiikkakirurgin ovi on käynyt. Cityklinikan plastiikkakirurgi Riikka Veltheim sanoo, että kirurgeilla on ollut esteettisellä puolella enemmän töitä kuin koskaan.

– Jos joku on miettinyt kymmenen vuotta, että haluaa toimenpiteeseen, siihen on nyt tullut mahdollisuus, koska voi vaikka istua sängyssä töitä tehden toipumisen ajan, hän selventää.

Toipumisen aikana kasvot voivat näyttää hurjilta tai liikkumista täytyy välttää. Siksi etätyöskentely on mahdollistanut monien kohdalla hoidot. Matkustamisen poisjääminen on myös saattanut jättää rahaa hintaviin operaatioihin.

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut