HSL:n lipunmyyntiin viikonloppuna iso katkos – Lippuja ei voi ostaa yli puoleen vuorokauteen esimerkiksi kioskista tai isoista automaateista

HSL:n lipunmyynti on tulevana viikonloppuna yli puoli vuorokautta osittain poissa käytöstä.

Katkoksen aikana lippuja ei voi ostaa netin HSL-korttipalvelusta, kioskeista tai kaupoista eikä isoista monilippuautomaateista.

Sen sijaan lippuja voi ostaa HSL-sovelluksesta, kortinlukijoilta HSL-kortilla, HSL:n kertalippuautomaateista ja Helsingin pysäköintiautomaateista.

Katkos alkaa lauantaina 20. maaliskuuta kello 20 ja loppuu seuraavana aamuna kello 10.

HSL:n mukaan katkokseen voi varautua ennakkoon hankkimalla kertalipun ennakkoon kioskista tai marketista, lataamalla HSL-kortille arvoa tai kautta tai lataamalla älypuhelimeen HSL-sovelluksen.

HSL lakkauttaa pääsiäisen alla lukuisia lähijunavuoroja – Syynä koronan vaikutukset

Maskipakko tulossa kaikkiin lähijuniin ja busseihin – päätöstä valmistellaan jo ylihuomiseksi

HSL:n matkustajamäärä on nyt alle kolmanneksen maksimista – Näin pääkaupunkiseudun joukkoliikenteessä huomioidaan uudet rajoitukset

VTT:n selvitys: Matkustajan käytöksellä suurin merkitys joukkoliikenteen koronaturvallisuudelle – "Avokonttorissa riski on noin kymmenkertainen työmatkaan nähden"

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut