Helsinkiläiset huippukokit innostuivat uudesta ruoan kotiinkuljetuspalvelusta – salaperäisen nimimerkin listalla 5 todellista klassikkoannosta

Ulosmyynnin kannattavuudesta on kahta mielipidettä. ”Ei kannata” -mielipide johtaa hienoisesti satunnaisessa kyselyssä. Mutta pakko se on!

Erittäin kunnianhimoinen hanke on huippukokkien The Platform. Kotiinkuljetuksella saa kokonaisia kattauksia ja niiden käyttöohjeet.

Mukana on neljä kokkia.

Markus Aremo on joukon kokenein. Hän ansaitsi Michelin-tähtensä jo Georgessa ja Carmassa ja tarjoaa nyt blinimenua.

Nuori Toni Toivanen säväytti viime syksynä ravintola Espan japanilaisessa pop upissa. Nyt hänen viiden ruokalajin kattauksensa on joukon erikoisin: palanut punajuuri luumu ”tartare”, savustettu sieni dashissa, pääruokana riisi siemenillä eli Murasaki Junmai Daiginjo Sake, palanut tofujuustokakku sekä matcha vihreä tee ja mochi.

Michelin-kokki Kim Mikkolan ”Ripaus Inaria” ei viittaa Lappiin vaan palkittuun helsinkiläisravintolaan, jonka mauista saa seitsemän ruokalajin katselmuksen.

Helsinkiläinen ravintola alkoi myydä ruokaa yllättävässä paikassa, asiakkaita jonoksi asti – "Päästy melkein samoihin lukuihin kuin ennen sulkua"

Hello my name is LøChef on nimimerkki, jonka takaa löytyy maailmalla huippukeittiöissä työskennellyt ammattilainen, jonka henkilöllisyydestä on valistuneita arvioita. Hänen listallaan on todellisia klassikkoja: sipulikeitto, lohiceviche, häränhäntäragu, juustolautanen ja sitrusposset.

Toisaalla Suomen Bocuse d’Or -kilpailuedustajat Mikko Kaukonen ja Anni Peräkylä tarjoavat jokaiselle mahdollisuuden päästä makumatkalle kilpailuun. Mikon ja Annin dinneri perustuu Lyonin kisan harjoituksissa käytettyihin raaka-aineisiin ja kehitettyihin resepteihin. Noutomyynti tai kuljetetus on saatavana vain maaliskuun kahdeksi viimeiseksi viikonlopuksi 19. ja 26.3.

Finnjävel aloitti koronan vastaisen kamppailun tasan vuosi sitten symboliksi muodostuneella lohikeitolla. Nyt Henri Alén ja Tommi Tuominen tekevät muun muassa pääsiäismenua.

Saman ravintolaryhmän ja Timo Linnamäen isännöimä Pastiksen keittiö myy noutoruokaa keskiviikosta lauantaihin. Lähialueelle se tekee pääsiäismenua aprillipäiväksi.

Hans Välimäen ja Arto Rastaan Bardot jatkaa Oh lá lá! Boîte du jour -päivänlaatikoiden myyntiä noutona.

Helsingin ydinkeskustaan pettynyt ruokarekka iski kultasuoneen lähiössä – asukkaiden rahankäyttö löi yrittäjän ällikällä: "Ihan älytön!"

Yllätyskäänne! Pikaruokaketju KFC tulee sittenkin Suomeen – ensimmäinen ravintola pk-seudulle jo tänä vuonna

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut