Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päätoimittaja Kannala: Razmyarin ja Sinnemäen välit kiristyvät – ristiriitoja ei enää lakaista maton alle

Helsingin apulaispormestareina toimivien Nasima Razmyarin (sd.) ja Anni Sinnemäen (vihr.) välit ovat kiristyneet entisestään, kirjoittaa Helsingin Uutisten päätoimittaja Karri Kannala pääkirjoituksessa.

Razmyar on kritisoinut vihreitä takinkäännöstä niin Pirkkolan liikuntahallin käsittelyssä kuin Myllypuron jääurheilukeskuksen jarruttamisesta viime hetkellä.

–  Razmyar on oikeassa siinä, että kyse on poliittisten irtopisteiden keräilystä ja äänten kalastelusta. Selvää on, että ei vihreät ole Pirkkolan tai Myllypuron ohi ryhmänä nukkunut, vaan luottavat siihen, että ne etenevät muiden äänin .

Kannala sanoo, että Razmyar käyttää samaa argumenttia, jota kokoomus ja Vapaavuori käyttivät demareiden suuntaan, kun demariryhmä kaatoi Lapinlahden alueen kehityshankkeen viime vuonna.

– Sanomattakin on selvää, että kaupungin uskottavuus on nykyisellä politikoinnin tavalla uhattuna. Siksi on tärkeää, että Razmyar toi julki myös vihreiden ja SDP:n ristiriidat, jotka aiemmin on lakaistu maton alle, kun yhteinen vihollinen on löytynyt oikealta.

Lue koko pääkirjoitus tästä!