Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Voihkinnan ääniin kyllästynyt naapuri jätti Kalliossa "heippalapun" ja ohjeet tilanteen korjaamiseen: "On kiva, että seksielämänne kukoistaa, mutta..."

Naapureiden äänekäs elämä saattaa joskus häiritä muita naapureita riesaksi asti.

Tavallisesti valituksen syynä saattaa olla ärsyyntyminen naapurin kovaääniseen puheeseen, lemmikkien ääntelyyn tai juhlimiseen yöaikaan.

Kalliossa sijaitsevan talon rappukäytävään on kuitenkin ilmestynyt lappu, jossa naapuri kertoo häiriintyneensä toisen naapurin harjoittamaan kovaääniseen seksiin.

– Heippa naapurit! Olen nyt muutamana aamuna herännyt äänekkääseen n....miseen ja voihkintaan. (Lisäyksenä: Toistunut myös päivisin). On kiva, että seksielämänne kukoistaa, mutta en halua kuulla sitä.

– Pahoittaahan yksinasuva sinkku mielensä vähemmästäkin, lapussa selvästi huumorimielellä todetaan.

Kirjoittaja laati häiriöilmoituksensa lisäksi myös ohjeet tilanteen korjaamiseksi ja keinoja melusaasteen pienentämiseksi asteikolla "basic–kinky".

–  1 level. Basic, tyyny.

– 2 level. Add spice, pallo.

– 3 level. Kinky, suukapula, naapuri kirjoittaa.

Lopussa naapuri toivottaa vielä sydän-kuvion kera "Rakkaudentäyteistä kevättä kaikille".

Kuvan lapusta Kallion Facebook-sivuille ladannut Jesse Honkalinna kertoo "heippalapun" lähinnä huvittuneen häntä ja sanoo itsekin kuulleensa ääniä naapurin lemmenleikeistä

– Lappu on onneksi selvästi kirjoitettu hyvässä mielessä. Olen itsekin kuullut saman "ongelman" muutaman kerran.